„Франс Футбол“ на „Армията“ за среща с Димитър Пенев

Екип на престижното френско списание остана впечатлен от клубния музей на ЦСКА

Екип на престижното френско списание "Франс Футбол" посети стадион "Българска армия", за да направи специален репортаж за легендата на българския футбол Димитър Пенев.

Треньор номер 1 на България за 20-ти век ще гостува в специална рубрика, която припомня значими събития от историята на "петлите" на зеления терен.

Несъмнено един от най-големите кошмари за тях е двубоят на "Парк де Пренс" на 17 ноември 1993 г, когато водени от Стратега, българите победиха инфарктно в последната секунда с 2:1 и се класираха за Световното първенство в САЩ.

Именно този сблъсък бе обстойно анализиран с Димитър Пенев, като журналистът Оскар Бертран показа завидно познание в детайлите и близо час и половина с интерес слушаше разказа на своя събеседник.

Треньорът сподели доста увлекателни неща за нагласите, мотивацията, тактиката и емоциите си покрай онази паметна вечер в Париж, които ще бъдат представени на читателите на световно популярната медия през месец април.

Френският репортер заедно с фотографа на изданието Себастиян Льобан посетиха и клубния музей като останаха впечатлени от богатата експозиция и трофеи на армейците. На изпроводяк те получиха книги с лични автографи и посвещения от Димитър Пенев.

Още от Любопитно/Жълто

Вместо да се ядоса, легендата на Манчестър Юнайтед позира с усмивка

Вижте подробности

Привърженикът падна от трибуните в Буенос Айрес

Вижте подробности

Вижте подробности

Наследничката на легендарния шампион се врече във вярност със състезател по конна езда

Българският национал използва ваканцията си, за да гледа тенис

Множество юноши, треньори и фенове се събраха пред паметника на клубния патрон

Гарбине Мугуруса е двукратна шампионка в Големия шлем

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки