Феновете на Черно море с нова подкрепа за Красен Кралев

Илиан Илиев и Даниел Димов дойдоха на срещата с бившия спортен министър

Феновете на Черно море с нова подкрепа за Красен Кралев

Нова порция подкрепа от феновете на Черно море за предстоящите избори на 2 април получи бившият министър на младежта и спорта и кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС Красен Кралев. Кралев, който 9 години беше президент на „моряците“, а на два пъти спаси с лични средства клуба, се срещна отново с фен фракция „Дартанян“. На нея този път присъстваха треньорът на Черно море Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и един от ветераните Ели Маркес.

„Фен фракция "Дъртанян" към НФК "Черно море" проведе нова среща с кандидата за народен представител Красен Кралев. Гости бяха и старши треньорът Илиан Илиев, капитанът Даниел Димов и представителят на ветераните Ели Маркес. Обстановката отново бе много ведра, премина повече в разказване на спомени и лакардии около отбора. Лайт мотивът на вечерта бе подобен на девиза на фракцията: „Един за всички, всички за КРАСЕН КРАЛЕВ“ . Успех на Краси! ПРЕФЕРЕНЦИЯ 102“, написа във Фейсбук един от лидерите на фракцията Данаил Цолов.

Под поста му се стигна до дискусия сред феновете, като не всички от тях бяха привърженици на ГЕРБ. Повечето от тях, обаче се обединиха около идеята, че на предстоящите избори трябва да бъде подкрепен Красен Кралев като личност. Заради заслугите му към любимия отбор през годините.

„Значи, говорим за среща с човека 2 пъти спасявал Черно море, Красен Кралев, хората дали идеята за паметника на Кольо Спасов и положили неимоверни усилия, за да го има - треньора и капитана на Черно море.  Нашата цел е просперитета на Черно море. Красен няма нужда от доказване. Алтернатива?“, пише Симеон Златарев.

„ТОВА СИ Е НАШИЯ ИЗБОР.НЯМАМ ЧЕСТТА ДА ТЕ ПОЗНАВАМ ,НО КАТО НЕ ПОЗНАВАШ ХОРАТА НЕГИ ОБИЖДАЙ. ВАЖНО ТО ЗА НАС КАКВО Е НАПРАВИЛ КРАСЕН ЗА ОТБОРА НИ И КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ. НИКОГА НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ДАМ ГЛАСЪТ СИ ЗА ЧОВЕКА И ФЕН НА ЛЮБИМИЯТ МИ ОТБОР-КРАСЕН КРАЛЕВ. ВИНАГИ ВЕРНИ НА ЧЕРНО МОРЕ“, е мнението на Захари Андонов.

„Точно, защото Черно море е религия трябва да поддържаме отбора. Няма лошо да има Човек отгоре, който е фен на Моряците от края,на 70те години. Тук не става въпрос за политически партии,а за личност“, пише от своя страна Лъчезар Лазаров.

Кирил Киров също подкрепя Красен Кралев: „Лесно е, когато някой направи нещо...........да стоиш отстрани и да критикуваш, без да предлагаш нищо!!!Лично за себе си заявявам, че не ме интересува никаква партия и че ме интересува какво ще се направи за ЧЕРНО МОРЕ!!!Ще гласувам за този, който може да помогне!!!Красен Кралев е направил много за нашия отбор и беше най-успешния спортен министър!!!Другия избор е Руди Гела, или някой като него!!!Въобще не съм се чудил, кого да избера!!!“ И допълва в отговор на друг фен на Черно море: „Историята с таблото е доста дълга и трогателна!!!Когато Ви е удобно, съм готов да Ви черпя някоя и друга бира, както и всеки друг желаещ и да я разкажа!!!Като начало ще припомня, че по времето на драмата с това така желано от всички нас табло, г-н Кралев няма нищо общо с ЧЕРНО МОРЕ.........той е спортен министър!!!Пари за табло са осигурени от държавата и то не само за нашият отбор..........както бяха осигурени преди това пари за ремонт на доста български стадиони!!!Доста пречки на различни нива, препятстват превода на парите!!!Едно министерство не може да прати пари "Ей така"!!!Всичко трябва да е по закон, до последната запетая..........защото после ще се започне поредната трагикомедия в българския футболен цирк!!!След встъпването на Руди Гела на министерския пост, се започва работа само и единствено по уреждането на микренския стадион в Борисовата градина и нищо друго не е интересно!!!Помните ли, колко федерации от други спортове ревнаха, че парите определени за тях са отклонени и са изчезнали?В същата бъркотия изчезнаха и парите за таблото!!!Затова евентуална поява на втори Гел, много ме плаши и затова тръгнах да мисля за кого да гласувам и чий избор е изгоден на моя град и на моя отбор!!!Нищо друго не ме интересува!!!“

 

Бабич: Имаме шанс да спасим сезона

Вижте как треньорът на Пирин коментира нулевото реми с Хебър

Любо Пенев: Няма да се откажем

„Добър мач за нас от футболна гледна точка“

Бодуров бесен: Не показахме характер, краят ми се вижда

„Всичко зависи от нас“

Двама се връщат, двама аут от Черно море за ЦСКА

Илиан Илиев определи групата за битката за второто място в София

Ачиари: Не бяхме на 100%, за това не ни се получи

Треньорът на Берое коментира домакинското поражение от Локо София

Балъков: Трябва да има обединение в Локо (София)

Треньорът бе доволен след спасението на тима си

Попето: Ботев ще бъде последният клуб в кариерата ми

Капитанът на "канарчетата" даде обширно интервю

БФС обяви съдиите в битката за евробараж

Михаел Павлов свири в Кърджали

Стоилов: Усетих злоба към мен от шефове на Левски

Оставих отбор, който да радва хората, обясни треньорът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки