ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА гони трима

Вижте подробности

ЦСКА е пред раздяла с нападателя Бисмарк Чарлс. Вечно контузеният ганаец така и не успява да спечели доверието на Саша Илич. Треньорът на няколко пъти му даде шансове за изява както в контролни, така и в официални мачове, но Чарлс не се възползва от тях. Почти сигурно е, че младият нападател ще си тръгне от “Армията” след края на сезона и в момента кара последните си месеци в клуба.

Чарлс ще бъде запомнен с гола, който отбеляза във финала за Купата на България срещу Арда преди две години. Това е и последното му попадение в официален мач, като след него се отличи с няколко фрапантни пропуска, а появите му на терена бяха епизодични. Ганаецът не се представя добре нито в тренировъчния процес, нито при редките си включвания в игра. Почти сигурно е, че престоят му в ЦСКА е към своя край.

Друг нападател, Дауда Бамба, подписа с “червените” за 1+1 години, но на този етап няма индикации, че клубът ще се възползва от клаузата му за удължаване на контракта. Радослав Живков също едва ли ще остане на “Армията” след края на сезона. Така може да се окаже, че столичният гранд ще се раздели с трима от настоящите си нападатели през лятото.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки