Предлага ли вече Bwin BG по-добри коефициенти за залози на живо

Вижте подробности

Предлага ли вече Bwin BG по-добри коефициенти за залози на живо

Както може да се предполага, коефициентите са това, което в най-голяма степен може да привлече вниманието на всеки хазартен играч, когато избира компания, на която да се довери. Това не се различава и когато говорим за Bwin bg, който в много голяма степен е успял да развие предлаганите ставки за повечето части от своя сайт. Акцентът пада върху спортните залози, разбира се, които са изключително търсени от повечето бетинг любители, в зависимост от техните интереси. В следващите редове ще обсъдим за кои спортове тези предложения са най-добри, как се изчисляват кешаутите на живо, както и за други функции, които може да се подобрят. 

Дава ли високи става Биуин?

Компанията вече е сред „ветераните“ на родния хазартен пазар и е нормално за толкова години трупане на опит впечатления да се стигне до подобряване на даваните услуги. Естествено, този процес в още по-голяма степен трябва да бтде забързан заради увеличаващата се конкуренция в България в този сектор. Най-популярните спортове за родните ентусиасти на тема спортни залози са футбола, баскетбола и тениса, така че е логично акцентът да е поставен и именно там. Ставките за футбол са станали изключително конкурентноспособни и спокойно може да се твърди, че вече са над средното за страната, което и е напълно достатъчно, за да се привлече повече клиентски интерес. При баскетбола е по-трудно да се постигнат някакви кой знае колко завишени ставки поради характера на спорта, което в една или друга степен важи и за тениса. 

Има ли оферти за повишени коефициенти в Bwin.bg?

Едно от големите нововъведения в рамките на Биуин безспорно е свързано с предлаганите бонус оферти за спорт, които в последните години биват заимствани от някои конкуренти на пазара. Въпросът кой Bwin бонус да изберете може да е сложен на моменти, но не и когато става въпрос за повишени ставки. Там говорим за предложение за завишени коефициенти, което важи основно за футболната секция, тъй като именно повечето играчи предпочитат да залагат на подобни събития. 

Характерът на офертата е такава, че компанията избира дадени мачове от света на футбола за деня, за които отказва да взема комисионна, с което и предлаганите ставки са по-високи. Разбира се, тези срещи понякога са доста пипкави за нацелване, така че завишените коефициенти не гарантират сами по себе си много по-голям шанс за успех. 

Друг начин за повишаване на ставките е чрез събирането на 2-3 събития от един или различни шампионати. Bwin.bg отново е този, който избира които мачове да съедини, но за сметка на това отново дава малко повече под формата на коефициент, за да може клиентите да виждат необходимия стимул, за да пробват на свой ред дадената опция. 

Как е кешаутът в Биуин?

Разбира се, освен началните коефициенти е важно и какъв пейаут се дава по време на събитията на живо. Много малко играчи им се чака до последния съдийски сигнал и затова предпочитат да теглят своите печалби в по-ранен етап. Операторът предлага сравнителни висок кешаут, който общо взето предлага сходни условия с тези на другите конкурентни компании в хазартния сектор у нас. Това значи, че при много добро развитие на печалбата може да получите 80-90% от сумата далеч преди края на срещата, което е изключително примамлива възможност. Така няма да се налага да чакате до последните секунди.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки