Защитник на Фенербахче отрече да е наплюл съперник

Вижте подробности

Защитник на Фенербахче отрече да е наплюл съперник

Защитникът Самет Акайдин от Фенербахче отрече да е наплюл крилото на Трабзонспор - Трезеге, по време на мач от турското първенство по-рано през тази седмица.

Египтянинът Трезеге празнуваше отбелязването на единствения гол за Трабзон по време на поражението с 1:3, когато Акайдин когато минаваше покрай него и направи жест сякаш плюе срещу своя противник.

"Осъждам неморалните твърдения, направени чрез манипулация на движението ми, което е част от навика на спортиста. Обръщам се към Бог заради онези, които се опитват да опетнят конкуренцията и хората във футбола с такива клевети", написа Акайдин в профила си в Туитър.

Трабзонспор осъди действията на Акайдин и призова турската футболна асоциация да накаже 29-годишния футболист, който преди това беше част от юношите на Трабзонспор.

"Това е позор. Остро осъждаме нечовешкия акт срещу нашия играч по време на мача срещу Фенербахче на 18 май", се казва в изявлението на Трабзон.

Фенербахче, който е на втора позиция в класирането на Суперлигата, има 71 точки и изостава от лидера Галатасарай с осем точки. Трабзонспор заема осма позиция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки