Антъни Иванов: Има Господ и той знае кой е чист и кой е мръсен

Плувецът коментира решението да не бъде в състава за Световното първенство

Антъни Иванов: Има Господ и той знае кой е чист и кой е мръсен

Плувният ас Антъни Иванов коментира решението на федерацията да го остави извън състава на националния отбор за световното първенство във Фукуока следващия месец.

Вчера от БФПС обявиха, че за Япония ще пътуват трима плувци - Габриела Георгиева, Йосиф Миладинов и Любомир Епитропов.

Така Антъни няма да е на световно за първи път след дебюта си през 2017 г., когато влезе във финала на 200 метра бътерфлай и завърши на 8-ата позиция.

 "Интересно решение на федерацията. Знаете моето мнение, знаете и тяхното. Аз чакам делото си и решението от него. Вярвам, че съм невинен, тренирам, подготвям се за олимпийските игри в Париж и не искам да имам общо с който и да е. Има Господ и той знае кой се крие, кой не се крие, кой е чист и кой е мръсен. Истината ще излезе наяве рано или късно. За това в българското плуване има 2-3 човека, които са оставали на високо ниво повече от 2-3 години. Не очаквайте обаче, че аз ще се върна в националния отбор дали без, дали с или дали след наказание. Моето име ще остане в историята на българското плуване без значение дали им се иска или не на някои хора. Нека пожелаем успех на участниците!", написа Антъни Иванов във Фейсбук.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки