Футболните национали далеч от журналистите

Младен Кърстаич събира играчите на лагер в Разград

Футболните национали далеч от журналистите

Националният отбор и неговият щаб няма да имат контакт с медиите до заминаването за европейската квалификация с Литва. Това става ясно от програмата на държавния ни тим за предстоящия лагер, пише 24 часа.

"Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои от квалификациите за Евро 2024 срещу Литва (17 юни) и Сърбия (20 юни) на 12 юни, понеделник, в Разград.

"Лъвовете" ще проведат четиридневен подготвителен лагер, а на 16 юни, петък, ще отпътуват за Каунас от летище "Варна" с полет в 11:00 часа.

Официалната пресконференция на селекционера Младен Кърстаич е насрочена за 18:00 същия ден, а тимът ни ще проведе тренировка половин час по-късно, като първите 15 минути ще бъдат открити за медиите. Отборът ни се прибира в България в 22:30 ч. на 17 юни. Брифингът за журналисти преди домакинския мач със Сърбия е насрочен за 19:00 ч. на 19 юни, а 30 минути по-късно стартира и официалната тренировка на България. Гостите ще говорят пред медиите в 17:30 ч., а в 18:00 ч. ще тренират на стадион "Лудогорец Арена".

Напомняме на представителите на медиите, че срокът за подаване на заявки за акредитации за предстоящите срещи изтича утре, 9 юни, в 12:00 ч", съобщават от БФС.

При старта на други лагери обикновено имаше пресконференция на селекционера и един футболист.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки