Потвърдено: Няколко клуба искат Десподов

Олимпиакос и ПАОК са сред кандидатира за крилото

Потвърдено: Няколко клуба искат Десподов

Кирил Десподов попада в полезрението на два гръцки гранда - Олимпиакос и ПАОК. Това разкри спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков.

Освен тях, има още клубове, които се интересуват от българския национал, като техните имена на този етап не се разкриват. Караманджуков сподели, че е възможно да бъде осъществен още един входящ трансфер.

"Не само Олимпиакос е кандидат за подписа му, ПАОК също проявява сериозен интерес. Няколко отбора водят битка за Кирил, скоро ще се разбере какво ще се случи. Той сега ще е на лагер с националния отбор, но има готовност да тръгне за прегледи и подпис, ако се стигне до разбирателство с някой от клубовете, които го желаят", сподели Караманджуков пред "Блиц".  

"Уест Бромич се свързаха с нас за Пипа и бързо се разбрахме. Отдадохме им го под наем до края на сезона. Момчето е работило и преди с треньора им, който го пожела в състава си", добави той относно преминаването на испанския защитник в клуба от Чемпиъншип.

"Не е изключено да осъществим и още един входящ трансфер", каза още шефът в Лудогорец без да разкрива повече подробности.

Актуално


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки