Мениджърът на Нюкасъл след 8:0: Гладни сме за голове

Вижте какво каза Еди Хау

Мениджърът на Нюкасъл след 8:0: Гладни сме за голове

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау поздрави футболистите си за победата с 8:0 над Шефилд Юнайтед като гост и заяви, че в тима му всички са гладни за голове.

"Свраките" направиха едно от най-запомнящите се отборни представяния в цялата история на английския футбол, след като осем техни различни играчи вкараха за разгромната победа на "Брамал Лейн". Освен това тимът изравни и собствения си рекорд за най-изразителен успех от 1999 година, който бе записан срещу другия клуб от Шефилд - Шефилд Уензди.

"Представянето ни беше много добро. Не знам дали е било съвършено, защото ние винаги се стремим към това да подобряваме нещо. Но съм доволен от представянето на играчите. Започнахме мача много добре, вкарахме ранен гол, който ни успокои. След това показахме чудесен футбол. Всички бяха много мотивирани за този мач. Показахме, че сме гладни за голове и за успехи", заяви Хау след срещата.

"Мисля, че всички в отбора са много мотивирани. В тима има страхотни характери. Сезонът е дълъг и имаме много препятствия да преодолеем, но в последните дни показахме, че се завръщаме към формата си от миналия сезон", добави още мениджърът.

Нюкасъл завърши на четвърто място миналия сезон. След шест мача през този отборът е на осма позиция.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки