Дончич: Успех е да създадеш 3-4 положения на "Армията"

Треньорът на Локо настроен положително въпреки поражението

Дончич: Успех е да създадеш 3-4 положения на "Армията"

Загубата с 0:2 от ЦСКА бе приета със спокойствие от наставника на Локомотив София Данило Дончич. Опитният сръбски специалист обясни, че е успех отборът му да създаде 3-4 чисти положения на стадион "Българска армия", въпреки че гостите не успяха да се възползват от тях.

"И миналия мач, и днес, се опитахме да вземем нещо - призна бившият играч на тима. - Мисля, че играхме добре. Нелепо пак допуснахме първия гол от рикошет стана грешка на нашата защита. Нормално е, че на почивката момчетата бяха малко разочаровани, защото играха добре. Мисля, че затворихме ЦСКА, нямаха много положения. Разбрахме се през второто да играем футбол, по-отворено и да се опитаме да вкараме гол. Такива отбори понякога се отпускат. На "Армията" да направиш три чести положения е направо успех".

"Ще се опитаме да играем по-нападателно, специално неделя срещу Черно море, играем вкъщи. Трябват ни точки. Всяка седмица играем по-добре. Знаете и сами, че когато няма добър резултат, няма и атмосфера. Има натиск. Не забравайте, че играхме с Лудогорец и ЦСКА, а ние бяхме в една ситуация, която не пожелавам на никой. Мисля, че се представихме добре. Срещу Черно море ще излезнем за победа", допълни той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки