WINBET ще бъде официален партньор на MAX FIGHT 56

Компанията отново ще предложи възможност за залози на схватките от ММА събитието на годината

WINBET ще бъде официален партньор на MAX FIGHT 56

WINBET ще бъде основен партньор на MAX FIGHT 56 – събитието на годината в бойните спортове, което ще се състои на 19 октомври в зала Арена София и отново ще предложи възможност да се поставят залози за срещите от програмата за вечерта на сайта winbet.bg.

Програмата на MAX FIGHT 56 предвижда епични схватки в различни бойни изкуства и категории, като безспорно акценти на вечерта ще бъдат битката за световната боксова титла в полусредна категория на Универсалната боксова организация (UBO) срещу Санди Масуд (Франция) и гостуването на световната MMA звезда Конър Макгрегър.

Това е третото събитие от програмата на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, на което WINBET ще бъде официален партньор през тази година, след гала-вечерите в Пловдив и Св. Влас.

„Партньорството ни с MAX FIGHT CHAMPIONSHIP е поредния пример за подкрепата, която WINBET оказва на българския спорт. Срещнахме съмишленици и добри партньори в лицето на една от най-реномираните и значими промоции в областта на бойните спортове в България, с които споделяме общи цели и поставихме началото на едно наистина успешно сътрудничество.“, коментира главният маркетинг директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки