Финансовият министър и шофьорчето Димитър Илиев няма да забият и пирон в спортна база (ВИДЕО)

Депутатът от ГЕРБ-СДС Красен Кралев разби популизма им

Финансовият министър и шофьорчето Димитър Илиев няма да забият и пирон в спортна база (ВИДЕО)

„Излишно е да казвам какви щети нанесоха Промяната на държавата. Видяхте, че всичко спря, инфраструктурните проекти спряха, модернизацията спря, един пирон не забиха през тези години. Най-тежко беше обаче на нашите кметове. А ние имахме един супер отбор от кметове и общински съветници, които правеха всичко възможно да удържат този тежък период със спрени бюджети, с редуцирани средства за инфраструктурни проекти, с много бойкот от страна на правителството. Сякаш тези хора, които управляваха не са българи, а обявиха война на българските общини, на българските кметове, на българските съветници. Всеки има глава на раменете си да го усети това нещо и да го види. Всеки го е усетил по джоба си, по инфлацията, по спрените инфраструктурни проекти, които са най-важното в един район, за да може той да се развива“. Това каза депутатът от ГЕРБ Красен Кралев по време на предизборно мероприятие на партията във Варна.

„И понеже много обичаме да си говорим за социология – днес излезе едно проучване на „Маркет линкс“ – най - одобряваният политик в България е Бойко Борисов с огромен процент разлика. Най – одобряваната партия е ГЕРБ – 7% над ментетата от промяната“, допълни бившият министър на спорта.

„И, за да разбере каква е измамата, която те готвят пак -  днес чета, излязъл Асен Василев с шофьорчето там, което се нарича спортен министър и тръгнали да обясняват какви инвестиции ще правят в спорта. Правителството на Борисов направи инвестиции в спорта над 500 милиона без да искат каквито и да било ангажименти от страна на спортните клубове и общини. Днес те излезли и казали, че са приготвили десет милиона, но ще трябва и вие да участвате с 50 %. Е, от къде клубът по щанги ще намери да ти извади и да ти даде 100 хиляди за залата? От къде клубът по художествена гимнастика ще намери да ти даде 200 хил. за залата? Ами клуб по лека атлетика 600 хил. да плати за писта? От къде да дойдат?“, попита още Кралев.

„Това е цялата им измама – популизъм и в същото време да не дадат един лев. И няма да забият този пирон, който го чакаме от толкова време“, категоричен беше той.

„Затова ГЕРБ няма алтернатива в България. Иван Портних няма алтернатива във Варна. Тодор Балабанов няма алтернатива във Варна. Тези кметове на общини всеки един от тях от успеше по - успешен – нямат алтернатива. Да дойдат, да заповядат в неделя, ще ги бием пак и да си ходят по живо, по здраво и да си учат уроците“, отправи предизвикателство на финала на изказването си Красен Кралев.

МОК реши: Пакиао аут от Олимпиадата

Вижте подробности

Купете e-винетка през My Fibank – бързо, лесно и сигурно

Вижте как можете да спечелите

243 745 лв. за деца в нужда събраха на благотворителна вечеря в Банско

Вижте подробности от събитието

ФИФА с коментар за синия картон

Вижте какво съобщиха от централата

ДА ИЗГОНИМ МЕНТЕТАТА ОТ СПОРТА: Истината за Градев

Вижте документи

Шефът на ФИФА: Трябва да направим нещо във връзка с расизма

„Живеем в свят на разделение, а казваме, че футболът ни обединява“, посочи Инфантино

Делегация на БФС, водена от Касабов, взе участие в 48-ия Конгрес на УЕФА

Вижте подробности

Опасни връзки

Опитва ли руската спортна мафия да сложи ръка над шахмата и футбола ни

Защо прокуратурата и МВР мълчат за делата на Руди Гела и шарлатаните му в ММС

Грозна приказка за корупция, секретарки, авери, рекет, ЦСКА и… Лена на Киро

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки