Отново е време за “Ел Класико” между Барселона и Реал Мадрид

Впечатляващо е разнообразието от пазари, които могат да бъдат използвани за дербито

Отново е време за “Ел Класико” между Барселона и Реал Мадрид

Има нещо специално в “Ел Класико” между Барселона и Реал Мадрид, като всеки истински фен на футбола знае това. А сега любителите на красивата игра ще могат да се насладят на още един епизод от това знаменито съперничество - тази събота на Олимпийския стадион в Барселона.

Феновете на Ла Лига могат да направят планираните си залози за футбол за този мач на winbet.bg, където също така ги очакват супер коефициенти и атрактивни спортни функционалности. Впечатляващо е и разнообразието от пазари, които могат да бъдат използвани за срещата.

Барселона срещу Реал мадрид - едно легендарно съперничество

Поредното “Ел Класико” идва в момент, в който разликата между двата отбора в челото на класирането е само една точка. Каталунците са наясно, че могат да оглавят класирането при евентуален успех, макар и това да зависи от резултата на Жирона в друг от мачовете от кръга.

Проблемите пред треньора Шави Ернандес остават контузените играчи. Фигури като Роберт Левандовски, Педри, Жул Кунде, Френки де Йонг и Рафиня са извън строя, като единствено Левандовски има малки шансове да играе в дербито. Нищо чудно обаче Шави да го остави извън групата, за да не рискува здравето му.

Всичко това означава, че най-вероятно Феран Торес отново ще оглави атаката на Барса, подпомаган от Жоао Феликс и Ламин Ямал от двете страни. В средата на терена Ориол Ромеу и Илкай Гюндоган следва да стартират, а Гави ще се завърне на терена след отсъствие заради наказание в Шампионската лига през седмицата. Шансове за титулярно място има и представилият се страхотно срещу Шахтьор Фермин Лопес, който даде силна заявка да започне от първата минута срещу “лос меренгес”.

Реал Мадрид ще разчита на новата си голяма звезда Джуд Белингам в първото “Ел Класико” на английския национал. Бившият футболист на Борусия Дортмунд се представя превъзходно от началото на сезона и води голмайсторската листа на Ла Лига с 8 отбелязани гола. Играейки в близост до двамата нападатели в постройката на Карло Анчелоти, Белингам ще бъде една от големите опасности за защитата на Барселона.

По всяка вероятност Винисиус и Родриго ще оглавят атаката на “лос меренгес” в дербито, докато Тони Кроос, Феде Валверде и Аурелиен Чуамени се очаква да започнат в средната линия. Анчелоти обаче ще има силно оръжие на пейката, тъй като най-вероятно Лука Модрич ще се появи в игра със свежи сили след почивката. Същото може да се каже и за френския национал Едуардо Камавинга.

За първи път в България - Ранно изплащане за брой голове на winbet.bg

Българският игрален сайт WINBET представи на футболните фенове функция, която до момента не присъстваше на родния пазар - “Ранно изплащане за брой голове”. Тази функционалност е активна при пазари “Над 2.5 гола”, като залозите на клиентите се затварят и маркират като печеливши, когато до 33-ата минута на срещата са реализирани две попадения. Тогава няма нужда от трети гол, за да се постигне печалба при този пазар.

Персонален Power Boost за по-високи коефициенти

С между 5 и 10 процента клиентите на WINBET могат да увеличат своите коефициенти, благодарение на функцията Персонален Power Boost. Тя е активна за избрани спортни събития, като може да бъде достъпена от менюто “Моите оферти”. Размерът на увеличението зависи от коефициента на пазара, който потребителят е избрал.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Саутгейт взе Мейну, но не и Рашфорд в състава на Англия

Вижте групата на „трите лъва“ преди Евро 2024

Португалия обяви състава за Евро 2024, Роналдо е вътре

Португалецът ще участва на шестото си Европейско първенство

Борусия Дортмунд покани Клоп на финала в ШЛ

Германецът вече заяви, че ще подкрепя бившия си отбор в сблъсъка на "Уембли"

Трус в Манчестър Сити - Едерсон иска трансфер

Клубове от Саудитска Арабия имат интерес към бразилския страж

Луис Енрике вече не иска Дембеле в ПСЖ

Парижани може да останат без двете си титулярни крила за следващия сезон

Майката на Мбапе каза, че следващият му отбор е ясен

Французинът даде прощална вечеря в Париж в понеделник вечерта

Барселона решава за Шави до дни

Все още бъдещето му не е ясно, макар да обяви, че остава и за следващия сезон

Историческо: Италия има шанс да прати девет отбора в Европа

Всичко зависи от това дали Фиорентина ще спечели Лигата на конференциите

Байерн Мюнхен се прицели в Шави Симонс

Халфът на ПСЖ игра под наем в РБ Лайпциг този сезон

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки