Звездно присъствие на Sofia Open 2023 в „Арена София“ (СНИМКИ)

Вижте подробности

Звездно присъствие на Sofia Open 2023 в „Арена София“ (СНИМКИ)

След футбола тенисът си остава голямата страст за бившия футболист на ЦСКА и мениджър Георги Илиев-Майкълa. Той отново е сред VIP гостите на тенис турнира от сериите АТР 250 Sofia Open 2023 и изгледа четвъртфиналите в „Арена София“. Сред звездните гости бе още четвъртата на Евровизия през 2016 г. Поли Генова, която е и посланик на надпреварата. Да гледа тенис на ниво АТР дойде и фолкдивата Лияна. Както е известно, тя е бивша лекоатлетка и дължи перфектната си фигура на дългогодишните тренировки.

Шоуменът Иво Танев бе през целия ден в „Арена София“, за да подкрепи българската двойка Янаки Милев и Пьотр Нестеров на 1/4-финала. До него бе забелязан и българският Елвис Пресли – Цветелин Атанасов. Неизменно тениса подкрепя легендарният гимнастик Йордан Йовчев, който също е един от посланиците на тазгодишното издание на Sofia Open. От многобройните представители на тенис семейството се открояваха ракета №1 на България при жените Виктория Томова и бившата №4 в света Магдалена Малеева.

Турнирът се провежда с подкрепата на Inbet, Нова Броудкастиг Груп, А1, Diema Extra, Електрохолд, Софиямед, Първа инвестиционна банка, Europa Bullion, Министерството на младежта и спорта и Министерството на туризма.

NOVSPORT.COM е медиен партньор на надпреварата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки