Ще успеят ли хървати и французи да вземат своето?

„Шахматистите“ гонят класиране за Евро 2024, а „петлите“ – постижение на Португалия

Ще успеят ли хървати и французи да вземат своето?

След като вече 19 от общо 20-те квоти за директно класиране на Евро 2024 бяха взети, днес ще стане ясно и кой ще спечели последната вакантна такава.

Хърватия приема Армения в Загреб с мисъл за победа, защото само тя ще гарантира на „шахматистите“ участие във финалите.

ДНЕС, 21:45 ЧАСА, ХЪРВАТИЯ – АРМЕНИЯ

Домакините си върнаха второто място в групата, след като в събота победиха с 2:0 в Латвия, а Уелс стъпи на криво и взе само точка след 1:1 у дома именно срещу Армения. Сега възпитаниците на Златко Далич са наясно, че ако не спечелят, докато по същото време „драконите“ бият Турция вкъщи, ще трябва да играят баражи през месец март. Добрата новина за тях е, че гостите пристигат в серия от 5 срещи без успех, в това число и една контрола. Освен това, Армения спечели само 2 от последните си 13 визити в евроквалификациите, отстъпвайки в цели 9 от случаите, така че…

ПРОГНОЗА:    1

КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET:   1.20

ДНЕС, 21:45 ЧАСА, ГЪРЦИЯ – ФРАНЦИЯ

През уикенда гостите поставиха рекорд за най-изразителна победа в квалификации за Европейско първенство, разбивайки с 14:0 аутсайдера Гибралтар, а сега ще опита да повтори постижението на Португалия и да приключи пресявките със стопроцентов актив от точки. „Петлите“ отдавна си осигуриха предсрочно първото място в групата, докато Гърция ще финишира на 3-то място в крайното класиране, без значение от резултата днес. Комшиите до момента записаха 4 успеха и 3 поражения като нямат реми и трудно ще съумеят да измъкнат нещо от Франция, макар да се очакват доста рокади в състава на Дидие Дешан.

ПРОГНОЗА:    2

КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET:  1.64

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки