Фенове на Левски искат билети по левче за мача с Локо Пд

„Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари“

Фенове на Левски искат билети по левче за мача с Локо Пд

Привърженици на Левски призоваха ръководството на клуба да пусне билети на символична цена от 1 лев за домакинството срещу Локомотив (Пловдив).

От страницата „Трибуна Левски“ се обърнаха с призив към шефовете - „Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари“.

Мачът от XIX кръг на футболната ни efbet Лига е в събота (2 декември) от 17:30 часа.

Ето и какво пишат феновете в Мрежата:

„ПФК ΛЕВСКИ,

Всеки провал се преглъща, всяка загуба се преживява. Единственото, което не може да се преживее, изпълва те с яд и безсилие едновременно, е бездушното поведение, липсата на амбиция и мотивация. А то се превръща в константа, заедно с разочарованието в пълните гостуващи сектори в "синьо" навсякъде из България.

Трудно е и да си амбициран, когато капитанската лента е символ на търговия с все по-малка стойност, а не на лидерство и мъжество.

В трудните моменти феновете винаги са опората за клуб и играчи. Бъдете обединителите, от които в момента хората се нуждаят.

Покажете, че в привържениците виждате двигателя на левскарщината, а не ходещи торби с пари. Поканете ги на стадиона за мача с Локо (Пловдив), покажете отношение към хората, които ще са с Левски, независимо кой човек с изтичащ договор е капитан на отбора.

Призоваваме ви за жест към хората и билет от 1 лв за целия стадион в мача с Локо (Пд), на който хората ще се вкочанят от студ, но ще бъдат докрай с любимия Левски!

Да напълним стадиона заедно, ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки