Беласица се завръща на „Цар Самул“ без един от талантите си

Вижте какво каза треньорът Светлан Кондев преди мача с Янтра

Беласица се завръща на „Цар Самул“ без един от талантите си

След 18-месечно отсъствие стадион „Цар Самуил“ ще бъде отново на разположение на футболисти и фенове, след като получи лиценз от БФС за провеждане на срещи за първенства и турнири.

Общо пет тренировки проведе наставникът на Беласица Светлан Кондев с наличните футболисти за мача срещу Янтра Габрово.

Със сигурност отпада  от сметките на треньорския щаб наказаният с лишаване от участие в 2 официални срещи за получения червен картон по време на мача срещу Спортист в Своге Запро Динев.

Младият местен талант на клуба Динчо Йовчев получи контузия на глезена по време на тренировка във вторник и ще почива по лекарски указания.

По време на тренировъчния процес футболистите на Беласица ползваха най-вече терена в Марикостиново и веднъж в Кърналово.

Преди тренировката в четвъртък наставникът на петричкия тим Светлан Кондев направи видеоанализ на играта на отбора на Янтра Габрово в съблекалнята пред всички футболисти. Най-внимателно бяха проследени и коментирани силните и слаби страни на отбора гост. Всичко това се приложи в заниманията.

„Акцентирахме върху двете фази – защита и атака – за да може отборът да се подготви по най-добрия начин. Надявам се да изготвя схема на игра, с която да изненадам футболистите на Янтра Габрово. След двата поредни хикса в изминалите срещи време  е вече да зарадваме Кмета на общината, ръководството на клуба и многобройните фенове с една разнообразна, качествена и резултатна игра и да запишем в историята си първата си победа на терена на стадион „Цар Самуил“ след 18-месечно отсъствие. Ще бъда истински щастлив да видя феновете на Беласица, които обичам още като футболист с фланелката на мъжкия отбор в А група, да подкрепят момчетата, на които ще гласувам доверие срещу коравия отбор на Янтра Габрово.  Пътят за излизане от зоната на изпадащите, в която се намираме в момента, минава през победа срещу Янтра Габрово в събота“, сподели Светлан Кондев.

Този мач ще бъде ръководен от Димитър Димитров Димитров, асистиран от Стоян Стоянов и Димитър Мекушин, 4-ти съдия Александър Вангелов, СН Асен Николов.

Здрав бой в Трета лига, футболист е с 4 шева

Мачът между Несебър и Атлетик Куклен прекратен на полувремето

Вихрен не одобри дошъл на проби

Вижте кой е той

Вихрен обяви скоропостижна раздяла с футболист

Слави Костов си тръгна от Сандански

В Микрево отборът на „Вихрен“ победи дубъла на „Септември“ София с 2:0

"До края на първенството ние ще продължаваме да обиграваме отбора", заяви Наджи Шенсой

Головата машина на Созопол е желан от елитни клубове (видео)

Джоб Руни Окпаначи впечатлява с представянето си

Треньорът на Гигант (Съединение): Имаме огромен потенциал

Вижте какво каза Манол Георгиев

Спартак Пловдив се раздели с двама

Тимът от Трета лига с информация

Миньор (Пк) продължава с победите в Трета лига

Вижте подробности

ОБЗОР: Последни контроли преди рестарта на Югозападната Трета лига

Вижте как приключиха генералните репетиции и коментарите след тях

ЕФБЕТ ЛИГА
Втора Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки