1. Novsport
  2. Трета лига
  3. Беласица се завръща на „Цар Самул“ без един от талантите си

Беласица се завръща на „Цар Самул“ без един от талантите си

Вижте какво каза треньорът Светлан Кондев преди мача с Янтра

Беласица се завръща на „Цар Самул“ без един от талантите си

След 18-месечно отсъствие стадион „Цар Самуил“ ще бъде отново на разположение на футболисти и фенове, след като получи лиценз от БФС за провеждане на срещи за първенства и турнири.

Общо пет тренировки проведе наставникът на Беласица Светлан Кондев с наличните футболисти за мача срещу Янтра Габрово.

Със сигурност отпада  от сметките на треньорския щаб наказаният с лишаване от участие в 2 официални срещи за получения червен картон по време на мача срещу Спортист в Своге Запро Динев.

Младият местен талант на клуба Динчо Йовчев получи контузия на глезена по време на тренировка във вторник и ще почива по лекарски указания.

По време на тренировъчния процес футболистите на Беласица ползваха най-вече терена в Марикостиново и веднъж в Кърналово.

Преди тренировката в четвъртък наставникът на петричкия тим Светлан Кондев направи видеоанализ на играта на отбора на Янтра Габрово в съблекалнята пред всички футболисти. Най-внимателно бяха проследени и коментирани силните и слаби страни на отбора гост. Всичко това се приложи в заниманията.

„Акцентирахме върху двете фази – защита и атака – за да може отборът да се подготви по най-добрия начин. Надявам се да изготвя схема на игра, с която да изненадам футболистите на Янтра Габрово. След двата поредни хикса в изминалите срещи време  е вече да зарадваме Кмета на общината, ръководството на клуба и многобройните фенове с една разнообразна, качествена и резултатна игра и да запишем в историята си първата си победа на терена на стадион „Цар Самуил“ след 18-месечно отсъствие. Ще бъда истински щастлив да видя феновете на Беласица, които обичам още като футболист с фланелката на мъжкия отбор в А група, да подкрепят момчетата, на които ще гласувам доверие срещу коравия отбор на Янтра Габрово.  Пътят за излизане от зоната на изпадащите, в която се намираме в момента, минава през победа срещу Янтра Габрово в събота“, сподели Светлан Кондев.

Този мач ще бъде ръководен от Димитър Димитров Димитров, асистиран от Стоян Стоянов и Димитър Мекушин, 4-ти съдия Александър Вангелов, СН Асен Николов.