Заги: Трябваше да бием ЦСКА

Много наши юноши ги чакат добри кариери

Заги: Трябваше да бием ЦСКА

Треньорът на Славия Златомир Загорчич похвали своя отбор след 1:1 с ЦСКА, но призна, че победата е прилягала повече на тима му. Дни по-рано "белите" удариха Лудогорец в Разград.

"Мога да съм доволен с тези 4 точки от двата мача, които са и най-силните в класирането. Изиграхме много по-силен мач, отколкото ЦСКА. Заслужавахме да спечелим, бяхме много по-високо ниво отколкото съперника. Благодаря на момчетата за раздаването."

"Не само Роби, а абсолютно всички. Имахме много повече атаки от головата. Радващо е, че именно Роберто вкара, но днес приключихме двубоя с много момчета от школата. Ако вървят по този начин, ще направят добри кариери. Имам доверие в тези момчета. Тук има добри таланти, трябва много работа, но ще захранваме националния отбор. Ще продължаваме по този начин да работим и ще гледаме в тази посока."

Той бе запитан и за споровете му с Нестор Ел Маестро край тъча: "Напрежението бе по време на мача, има такива моменти. Няма нищо срещу него, всичко се забравя. Не трябва да гледаме назад."

"Анализирахме ЦСКА и затова играхме по този начин сега. Излизаме и търсим победата (б.а за Купата)."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки