Петър Костадинов: Медали сега не се дават

Помощник-треньорът на Черно море скромен след 3:0 над Славия

Петър Костадинов: Медали сега не се дават

Петър Костадинов, помощник-треньорът на Черно море, трябваше да води "моряците" при 3:0 срещу Славия заради наказание на Илиан Илиев. Специалистът остана доволен от видяното, но подчерта, че медали за есенен шамнпион не се дават. 

„Със сигурност дойде трудно, Славия е добър отбор. Видяхте последните мачове играят по съвсем различен начин. Имахме предимството, че играхме мач по-малко за Купата. Знаехме, че ще имат кондиционни проблеми. Играха 4 мача за 12 дни с почти един и същи състав. В това естество имахме предимство. Доволни сме от победата и начина, както и от първото място“, обясни Костадинов.

„Ние през цялата седмица се опитвахме да кажем на момчетата, че не трябва да е фикс идея първото място. Първенството е преполовено. Завършваме първи, но това не ни дава медали. Просто един перфектен завършек. Напълно заслужено, трябва да поздравя още един път играчите и феновете. Всички имаме симбиоза и нещата се получават“.

„Със сигурност е повлияло. Но играчите бяха наясно и не дадоха никакви шансове на Славия. Само 1-2 по-сериозни положения, мисля, че бяхме по-добрият отбор“.

„Колкото и клиширано да звучи, с работа и труд се компенсира. Работата, треньорската, всеки един, който дойде, се чувства у дома си, благодарение на тези хора (б.р. - от щаба). Може би това е основното“.

„Първо трябва да изкараме весели празници. Единственото пожелание е момчетата да бъдат здрави, да няма контузии и вече ще направим една добра подготовка. Ако имаме нужда, да се подсилим. Ние не сме фаворити, фаворитите са ясни. Може да объркаме някоя сметка“, завъши специалистът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки