Заги: Много неща трябва да се подобрят

До втория гол контролирахме нещата, призна треньорът на Славия

Заги: Много неща трябва да се подобрят

Златомир Загорчич не остана доволен от видяното от неговата Славия при 0:3 от Черно море. Специалистът призна, че на "Тича" тимът му е допуснал груби грешки, довели до тежкото поражение.

"Имахме четири тежки мача -обясни Заги пред Диема. - Не отдавам чак всичко на умора. Говорихме си в съблекалнята, че този мач може да е на тежкият от трите, които изиграхме. Направихме много груби грешки в защита и при трите гола. Ще гледаме да оправим тези неща. Не мога да казвам нищо в посока на момчетата. Това са възможностите в момента. Надявам се като минем през още един лагер да сме наясно какво трябва да правят на терена. Надявам се, че при такава обстановка ще има и резултати", започна Загорчич.

"До втория гол контролирахме нещата. Опитвахме се да изравним резултата. Имахме си някакви ситуации след това направихме груба грешка в центъра на терена и след това вътре в пенала. Говорихме си в съблекалнята, че няма да се предаваме. Раздаваме се."

"Много неща трябва да се подобрят. Това, което най-много искам от тях - себераздаването и днес го направиха, но просто не се получи. Трябваше повече ротации да направим в състава. Нямахме голяб избор на определени позиции. Заслужена победа на Черно море и честита победа - да продължават по този начин, а ние да се оправим", каза още Заги.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки