Касабов: Новият президент ме покани в БФС, но засега няма такива изгледи

Вижте какво каза все още изпълняващия и.д. президент на БФС

Касабов: Новият президент ме покани в БФС, но засега няма такива изгледи

Михаил Касабов, който беше досега вицепрезидент на БФС – както при Борислав Михайлов, така и при Иван Славков, е водач на делегацията на България за турнира FIFA Series в Азербайджан.

България ще участва в пилотното издание на новата надпревара на световната централа, а съперници са отборите на Танзания и домакините от Азербайджан. Опитният ръководител заяви, че е получил покана от новия президент на БФС Георги Иванов да се включи в екипа му, но по-скоро ще откаже възможността да се върне.

"Да, говорихме с Георги Иванов и докато го впишат него, аз съм и.д президент. Така че няма никаква драма", обясни Касабов дали това е последното му пътуване с националния отбор и след това продължи: "Той ме покани, но това си остава между нас. Но няма изгледи да се върна в БФС".

Попитан какво трябва да се очаква от двубоите с Танзания и Азербайджан, той отговори: "Тези мачове са подготовка за отговорните мачове през есента, когато започва Лигата на Нациите. Те са по-важни. Отдавна е дошъл момента да спечелим победа, така ме се надявам да се случи". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки