Илиан Илиев: Не играем за точка, а за второто място

Треньорът на Черно море заяви, че играчите му винаги дават 100%

Илиан Илиев: Не играем за точка, а за второто място

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от себераздаването на своите футболисти при нулевото равенство в гостуването на Левски от 32-ия кръг на efbet Лига.

„Винаги можеш да спечелиш, имахме 2-3 ситуации и една, в която Пламен се намеси. Не изиграхме нашия мач откъм футбол, но не мога да отрека, че футболистите дадоха максимума. Левски си подават добре топката и уморяват съперника, ако не скъсява пространствата. Никога не сме мислили да играем за точка, защото идеята ни е да се борим за второ място. Поздравявам всички в клуба, тъй като след толкова години, отново спечелихме медал“, заяви треньорът на Черно море минути след края на мача на стадион „Георги Аспарухов“, с равенството в който „моряците“ си гарантираха минимум бронзовите медали в шампионата.   

Той коментира и протеста на „сини“ фенове, който забави началото на мача с десетина минути: „Не мисля, че точно това е дало отражение върху нашия отбор. Изиграхме мача така, както опитваме да играем и в другите мачове. Това, което се случи преди мача, е изключително неприятно. Коментирахме с треньорите, че тази почивка може да ни се е отразила негативно. Надявам се да влезем в ритъм за следващия мач, защото можем повече“.

„Ние сме нямали маловежен мач. Нашите футболисти някой път може да имаме претенции, но те във всеки мач дават 100%. За един футболист е трудно да държиш ниво толкова дълго време и може в някои мачове да паднеш като“, каза още той.

Наставникът на варненци сподели очакванията си за предстоящия мач с Лудогорец: „Очакванията са да дойдат доста хора, както винаги в последно време и да играем това, което можем най-добре“.

„Да, долу-горе е разяснена и когато е ясно, от клуба ще обявят. Имаме разговори с БФС, че е добре да сме запознати с почти всичко от процеса, да сме вътре във футбола, за да можем да преценяваме нещата“, завърши Илиев.

Антон Недялков преподписа с Лудогорец

Капитанът на разградчани остава на "Хювефарма Арена"

Кушев: Не мисля, че нямахме мотивация

"Арда заслужено победи", заяви помощникът на Златомир Загорчич

Киров: Заслужена победа

Треньорът на Арда остана доволен от играта срещу Славия

Арда стъпи на седмото място след 3:1 над Славия

Кърджалии заеха позиция за бараж поне за няколко часа

Левски ще направи специално изпращане на Николай Михайлов

Стражът призна, че приключва с кариерата си след края на сезона

Крило на Ботев (Пд) претърпя операция

Очаква се футболистът да е на линия за старта на лятната подготовка

Георги Иванов: Искам да спечелим Лигата на нациите

„За клубния футбол пожелавам на всички отбори да стигнат груповите фази на турнирите“

Официално: Левски преподписа с национал

"Сините" с 2 открити тренировки преди финала на сезона

Левски с най-солена глоба от Дисципа

Вижте всички решения след XXXIV кръг

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки