Нистелрой аут до края на сезона

Кризата в Реал Мадрид се задълбочава с всеки изминал ден. Тимът от столицата на Испания е в състояние нокдаунд след като един след друг в лазарета попадат ключови играчи. Един от тях е голмайторът на клуба Рууд ван Нистелроой. Холандецът получи тежка контузия, която е много вероятно да остави „лалето” извън игра до края на сезона.

Кризата в Реал Мадрид се задълбочава с всеки изминал ден. Тимът от столицата на Испания е в състояние нокдаун след като един след друг в лазарета попадат ключови играчи. Един от тях е голмайторът на клуба Рууд ван Нистелроой. Холандецът получи тежка контузия, която е много вероятно да остави „лалето” извън игра до края на сезона, съобщава испанския вестник "Ел Мундо Депортиво".

Това означава, че черните облаци над главата на Бернд Шустер стават все по-черни и все по-гъсти. Мустакатият германец е поставен на гилотината и президентът Калдерон само чака следващата грешна стъпка, при която да екзекутира треньора. Травмата на Нистелрой почти сигурно означава, че през зимата отбора на Реал ще му търси качествен заместник. Още от сега се спрягат различни имена от различни отбори в Европа. В списъкът попадат играчи като Марио Гомез, Калос Тевес, Златан Ибрахимович и още много други.

Дали ще има нови попълнения или смяна на треньора само времето ще покаже. Едно е сигурно обаче – за Реал Мадрид времето тече неумолимо бързо, а промени трябва да се правят скоро, тъй като Реал (Унион) е в трета дивизия, но в Примера има много силни отбори, които могат да направят „белия балет” жалка трупа от циркови артисти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки