Гонзо: Левски ще започне да върви по нов път

Емблематичният футболист на Левски Георги Иванов - Гонзо замени Даниел Боримиров на поста спортно-технически директор в клуба

Гонзо: Левски ще започне да върви по нов път
Емблематичният футболист на Левски Георги Иванов - Гонзо замени Даниел Боримиров на поста спортно-технически директор в клуба. Президентът на "сините" Тодор Батков обяви, че Гонзо също така ще бъде и част от Управителния съвет на клуба. Голмайсторът на „сините” разясни подробности около измененията в политиката на Левски и относно намеренията му за промени в клуба. Ето какво сподели Иванов днес на официалната пресконференция на Левски. 

 

„Благодаря  на г-н Батков за честта, която ми оказва. Аз ще направя всичко възможно за да оправдая доверието, което се влага в мен. С Даниел Боримиров сме приятели, и като такъв не е изключено да се допитвам до него за определени въпроси. Оттук нататък Левски ще трябва да започне да върви по един нов път”. 

 
„Г-н Достанич е запознат с обстановката в  тима. В работата си ще наблегнем върху агресивността на играчите има и някои неща, които трябва да изчистим в атака. Липсата на достатъчно време за промяна обаче ни поставя в трудно положение. Мачовете с Баку са на живот и смърт. Промените, които имам в предвид няма да са големи. Ще оправим дисциплината и някои неща, които не ми харесват в отбора. Ще обърнем сериозно внимание на детско-юношеската школа тя е жизненоважна. Важно е да имаме собствени играчи, които да се борят за отбора. За разлика от  чужденците, които са повече професионалисти и играят за пари, футболистите израснали в тима познават усещането да играят  и се борят за собствения си клуб и публика”, поясни Гонзо.
 
„Отсега нататък всеки един от играчите ще се бори за мястото си в титулярния състав. Независимо в какво положение се намира, дали е млад, национал или колко гола е вкарал. Всички ще са поставени на едно ниво и всеки ще има равен шанс да се бори за първия отбор”, добави той.
 
На въпрос касаещ контузията, която той получи в дербито срещу ЦСКА и завръщането му на терена, Гонзо отговори недвусмислено:
 
„Няма кой и какво да ни уплаши. Желанието ни е със собственика е да се върна колкото
се може по-скоро на терена, ако това не стане ще продължа да върша задълженията си на спортно-технически директор. Ще дам всичко от себе си за да върна Левски там където му е мястото”.
 
Относно новото и по всяка вероятност последно попълнение в Левски през летния трансферен прозорец Дениран Ортега, спортно-техническият директор поясни:
 
„Той дойде по настояване на старото ръководство. Наблюдаваме го и знаем, че Ортега е добър футболист. Просто нямаме врем за да търсим други варианти. Сега основната ни задача ще бъде той да се пригоди максимално бързо към тима”.  
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен (ВИДЕО)

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави (ВИДЕО)

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки