Стилиян Петров се завръща за Астън Вила срещу Манчестър Юнайтед, Бербатов аут заради контузия

Стенли се завръща за Астън Вила, докато Бербо ще пропусне срещата на "Вила Парк".

Стилиян Петров се завръща за Астън Вила срещу Манчестър Юнайтед, Бербатов аут заради контузия
Стилиан Петров ще се завърне в състава на Астън Вила в двубоя срещу Манчестър Юнайтед от 14-ия кръг на Висшата лига. Двата отбора се изправят един срещу друг в събота от 19:30 часа на стадион „Вила Парк” в Бирмингам. За състава на гостите пък участие в този двубой няма да може да вземе капитанът на българския национален отбор Димитър Бербатов, който получи лека контузия в контролата със Сърбия.

Манчестър Юнайтед е 3-и в класирането с актив от 24 точки, докато Астън Вила е на 5-а позиция с точка по-малко от „червените дяволи”. Отборът на Сър Алекс Фъргюсън има 11 поредни победи над своя съперник, като е записал 5 „сухи мрежи” в последните 6 двубоя по между им.

Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще може да разчита на най-добрите си играчи в двубоя с Манчестър Юнайтед. Очаква се Стилиян Петров отново да заеме своето място в сърцето на полузащитата на тима, което бе заемано от Стив Сидуел в негово отсъствие.

Освен Бербатов, Сър Алекс няма да може да разчита и на трайно контузените Пол Скоулс и Оуен Харгрийвс, както и на Уес Браун, който бе опериран през седмицата и ще пропусне срещите на своя тим в следващите 4,5 седмици.

Ето и вероятните стартови състави на двата отбора:

Астън Вила: Фридел, Люк Йънг, Лаурсен (к), Дейвис, Шори, Рио-Кокър, Петров, Бари, Ашли Йънг, Агбонлохор, Карю

Манчестър Юнайтед: Ван дер Саар, Невил (к), Фърдинанд, Видич, Евра, Флетчър, Андерсон, Парк, Роналдо, Рууни, Тевес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки