Локо (Сф) взе Тодор Христов

Клубът е в напреднали преговори с Джереми Родригес и Михаил Венков от ЦСКА

Локо (Сф) взе Тодор Христов
Бившето крило на Берое и Левски Тодор Христов, играл за последно в Марек, е първото ново попълнение на Локомотив Сф, предаде Дарик.
 
Клубът е в напреднали преговори с Джереми Родригес и Михаил Венков от ЦСКА, набелязал е също тъмнокожия французин от Етър Махамат Азрак.
 
„Червено-черните“ имат предвид и двама футболисти, играещи в първенствата на балкански страни. Имената им се пазят в тайна, като единствената информация е, че играят в шампионатите на Босна и Херцеговина и на Черна гора.
 
Локомотив Сф прекрати договорите на четирима свои футболисти, съобщи клубният адвокат Михаил Михайлов, който оформи документите им за напускане. С тима вече се разделиха Уилкер Перейра, Ивелин Янев и Дани Кики, а утре същото ще стори и Илиян Гаров.
 
На други четирима играчи пък няма да бъдат подновени изтичащите контракти и също ще се разделят с отбора. Това са Борносузов, Дафчев, Павлов и Велков.
 
На четирима от досегашния състав, на които също изтичат договорите, пък са предложени нови. Светослав Петров и Мартин Димитров на практика са приели удължение, а Валентин Галев и Александър Бранеков са поискали няколко дни за размисъл. За Бранеков срокът за отговор е 10 юни, тъй като дотогава той очаква развитие на свой трансфер в чужбина.
 
Отборът на Локомотив Сф ще стартира подготовката си за новото първенство на 15 юни. След сбора на на стадион „Локомотив“ тимът ще замине направо за двуседмичен лагер в Банско с 4 контроли. Местният едноименен тим е един от вариантите за спаринг в планинския курорт.
 

Футболистите получиха днес заплатите си, а в близките дни ще вземат и премиите си за победите над Литекс и ЦСКА, които ги оставиха в „А“ група.  

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки