Има още няколко дни преди да стане ясен новият собственик на ЦСКА, заяви Александър Томов

Има още няколко дни преди да стане ясен новият собственик на ЦСКА. Това заяви днес пред журналисти бившият изпълнителен директор на “Кремиковци” и президент на ЦСКА Александър Томов.

Има още няколко дни преди да стане ясен новият собственик на ЦСКА, заяви Александър Томов
Има още няколко дни преди да стане ясен новият собственик на ЦСКА. Това заяви днес пред журналисти бившият изпълнителен директор на “Кремиковци” и президент на ЦСКА Александър Томов. Преди няколко дни бе повдигнато обвинение срещу Томов за присвояване на 29 млн. лева чрез продажба на недвижими имоти, от които нищо не е постъпило в „Кремиковци”.
 
"Решението на Комисията “Кушлев” да се заеме с мен не ме притеснява, напротив, това ми е много необходимо, тъй като аз смятам себе си за почтен човек. Това ще докаже, че кампанията срещу мен има задни мисли и задни цели, поради което за мен това е добро решение.
 
Аз не разбирам на какво основание държавни структури се намесват в частни фирми. Напълно съм убеден, че това, което се случва е част от хаоса в България. До края на 2007 година водехме битка за “Кремиковци”. Комбинатът не е бил в несъстоятелност", допълни още Томов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки