Чужденец за националите

"Чужденец за националите" е водещата новина за "Тема Спорт". Специалист от чужбина ще наследи Пламен Марков на поста селекционер на националния отбор. Това разкри вчера член на Изпълкома на БФС. Според него всеки от влиятелните хора в управата на футболната централа ще излезе със своя кандидатура.

Чужденец за националите
"Чужденец за националите" е водещата новина за "Тема Спорт". Специалист от чужбина ще наследи Пламен Марков на поста селекционер на националния отбор. Това разкри вчера член на Изпълкома на БФС. Според него всеки от влиятелните хора в управата на футболната централа ще излезе със своя кандидатура.

На този етап с най-сериозни шансове изглеждат доскорошният мениджър на Челси Авраам Грант и бившият наставник на Англия Тери Венебълс. Имената им вече дори бяха обявени в медиите в Сърбия, Хърватска и Ейре. Както е известно, първият наскоро бе на посещение у нас и според добре информирани източници се е срещнал с президента на БФС Борислав Михайлов.

Венебълс пък е разкрил, че това е идеалната възможност да отмъсти на Джовани Трапатони, който го изпревари за поста селекционер на Ейре.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки