Фенклуб Пирин СС е основен инициатор за обединението на футбола в Благоевград

Феновете на елитния Пирин (Благоевград) стоят в основата на обединението между двата футболни тима в града. Това заяви за радио „Фокус”- Пирин председателят на фенклуб Пирин СС Константин Капчин. Според него ролята на феновете се състои в посредничеството между президентите на двата отбора. Въпреки, че всичко около обединението вече е на път да стане факт, Капчин заяви, че е рано за радост, докато нещата не бъдат и юридически издържани. Той припомни случаят от преди две години, когато всички очакваха на представянето на отбора да видят обединения Пирин, но в последствие се оказа, че такова обединение не е имало. Хубавото според Константин Капчин е, че стадион „Христо Ботев” отново ще се пълни до краен предел за ужас на гостуващите отбори. Разделението на феновете според него е единствената причина стадиона не винаги стадиона в Благоевград да бъде пълен.

Фенклуб Пирин СС  е основен инициатор за обединението на футбола в Благоевград
Феновете на елитния Пирин (Благоевград) стоят в основата на обединението между двата футболни тима в града. Това заяви за радио „Фокус”- Пирин председателят на фенклуб Пирин СС Константин Капчин. Според него ролята на феновете се състои в посредничеството между президентите на двата отбора. Въпреки, че всичко около обединението вече е на път да стане факт, Капчин заяви, че е рано за радост, докато нещата не бъдат и юридически издържани. Той припомни случаят от преди две години, когато всички очакваха на представянето на отбора да видят обединения Пирин, но в последствие се оказа, че такова обединение не е имало. Хубавото според Константин Капчин е, че стадион „Христо Ботев” отново ще се пълни до краен предел за ужас на гостуващите отбори. Разделението на феновете според него е единствената причина стадиона не винаги стадиона в Благоевград да бъде пълен. 

„За добрите намерения на бизнесмените Николай Галчев, Петър Байкушев и останалите акционери времето ще покаже”, коментира Константин Капчин. Председателят на феновете на втородивизионния Пирин Борис Сукалински, заяви, че довечера на среща с останалите членове ще обсъждат бъдещата съвместна подкрепа на обединения Пирин.
Берое пусна билетите за Пирин

Пропуски могат да се купяк както онлайн, така и каси на eventim

Ботев (Пд) си върна халф

Красиан Колев игра под наем в Хебър

Етър отрече за преговори с нови собственици

Вижте какво съобщиха от Велико Търново

Черно море няма шансове на Герена

Вижте подробности

Официално: Ботев (Пловдив) се раздели с директор

Вижте какво съобщиха „жълто-черните“

Малшанс: България загуби с дузпи финала в Лига на нациите

Националният ни отбор по мини футбол остана на косъм от първия си голям трофей

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

След срещата в БФС: Efbet лига остава с 16 отбора

Това заяви Филип Филипов в Бояна

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки