Орела: Викали са ме на разпит за мача с Левски

На 100% можем и се надявам, че ще излезем с положителен резултат, вярва треньорът преди неделния двубой

Орела: Викали са ме на разпит за мача с Левски
Настоящият старши треньор на Нефтохимик Атанас Атанасов заяви, че няма информация играчи на тима да са били викани на разпит относно подозренията за черно тото в мача на „шейховете” срещу ЦСКА от 17 август (0:4). Тогава наставник на бургазлии беше Валерий Дамянов.
 
„Аз гарантирам, че нашият отбор в момента играе толкова, колкото може. За преди не мога да говоря – нито съм бил, нито съм гледал мачове. Както каза и (Валерий Дамянов), има разлика. Макар че според мен не е драстична. Нямам информация за такова нещо, а и да са били разпитвани, не са длъжни да ми казват на мен. Аз мога да кажа, че аз съм разпитван, когато бях треньор на Монтана за мача с Левски (0:3). И там ако има нещо, то красноречиво се вижда по време на мача. И ако има нещо, то със сигурност може да се види. И да не се правим на ощипани моми”, отсече Орела пред Канал 3.
 
„Аз не мога да твърдя какво е положението в българския футбол. Нереални резултати има според мен. Класите не са чак толкова големи. Не мога да кажа кои са нереалните резултати и т.н.”
 
„Нито са ме търсели, нито са ме разпитвали. Откакто съм в Нефтохимик, никой не ме е търсел за нищо. А и няма за какво да ме търсят, мисля, но ако ме търсят, да заповядат. Не мога да споделям никакво мнение. Защо да го споделям, след като няма факти и конкретни доказателства? Според мен царят е гол. Аз не мога да кажа защо не искат да го разобличат. Приоритет на други хора, не е мой.”
 
„Надявам се да се изчисти футболът, нищо друго. Да се изчисти и да няма спекулации. Макар че вече ни е такава психиката, че вече започваме да се съмняваме.”
 
„В отборите, които съм водил, е нямало такова нещо.”
 
Атанасов каза, че е надъхал отбора за предстоящия мач с Левски в неделя. Той вярва, че Нефтохимик може да излезе с положителен резултат.  
 

„На 100% можем и се надявам, че ще излезем с положителен резултат. Ние сме болни оптимисти, мисля, че съм ги заредил момчетата, че да могат да си повярват.”  

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки