"Мирър": Загадката Бербатов - дали си струва парите ?

Димитър Бербатов разделя мнението на на хората, относно това, дали наистина трансферът в Манчестър Юнайтед за 30 милиона паунда е успех, пише в коментар за футболиста английското издание "Мирър".

"Мирър": Загадката Бербатов - дали си струва парите ?
Димитър Бербатов разделя мнението на на хората, относно това, дали наистина трансферът в Манчестър Юнайтед за 30 милиона паунда е успех, пише в коментар за футболиста английското издание "Мирър".

Българинът е под светлината на прожекторите, като днес той се връща на "Уайт Харт Лейн", но този път го прави с екипа на Манчестър Юнайтед и ще търси задължителна победа. Проблемът е, че той бе звездата в Тотнъм, правеше магически моменти на терена и бе брилянтен за гледане. В Манчестър Юнайтед колко други играчи са така? Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Карлос Тевес също са великолепни.

Това значи, че не винаги Берба може да е голямата звезда в Юнайтед, а шоуто може да бъде изпълнено от Роналдо, а също и от Рууни. Въпреки това Бербатов ще става все по-добър и по-добър за Манчестър Юнайтед. Феновете на Тотнъм са готови да го посрещнат враждебно и може да си припомним случая с Пол Инс, който бе жестоко освиркан от феновете на Уест Хем, когато премина в Юнайтед и се върна на "Ъптън Парк" или пък за друг велик играч - Сол Кембъл, който бе посрещнат враждебно при повторното си идване на "Уайт Харт Лейн".

В Тотнъм той бе овиняван, че е мързелив и не се движи достатъчно на терена и се говореше, че в по-голям клуб това не би се допуснало и не би бил достатъчно ефективено, но той се справя добре в Манчестър Юнайтед, като при това не си е променил стила на игра. Несъмнено в този мач Бербатов ще се опита да направи впечатление и се очаква да даде всичко от себе си. Тотнъм ще играе за победа в този мач, но Манчестър Юнайтед има също много големи шансове за успеха. Не се знае, дали евентуален успех на Юнайтед би бил достатъчен, за да се появи усмивка на мудното и вечно намръщено лице на Бербатов", пише "Мирър".
Георги Минчев с хеттрик в Кипър

Нападателят носи триумф с 5:4

Страхотен Десподов спаси ПАОК от срам в Гърция

Капитанът на България с перфектна асистенция в добавеното време за 1:1

ОБЗОР: Георги Костадинов със силен мач за АПОЕЛ срещу Арис (ВИДЕО)

Претендентите за титлата в Кипър с домакински победи

Ковачев бе титуляр за Ахмат при сензационен успех над ЦСКА (Москва)(ВИДЕО)

Отборът на българина изненада противника си

Георги Миланов с гол за Динамо (Букурещ), отборът му обаче се издъни в края (ВИДЕО)

Тимът на българина е в зоната на изпадащите

Гьозтепе на Мъри гази с класика, на крачка е от Суперлигата (ВИДЕО)

Няма какво да спре тима на българина

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки