Анчелоти посреща Бекъм с отворени обятия

Треньорът на Милан Карло Анчелоти няма търпение да посрещне в отбора звездата на англичаните Дейвид Бекъм, съобщи Channel4.com. Наставникът на "росонерите" има доста затруднения и през този сезон и се надява привличането на "Спайс бой" през януари да подсили отбора. "Ще бъде удоволствие да имам Бекъм тук. Той е голям играч и професионалист.", заяви трньора пред клубния уеб сайт

Анчелоти посреща Бекъм с отворени обятия

Треньорът на Милан Карло Анчелоти няма търпение да посрещне в отбора звездата на англичаните Дейвид Бекъм, съобщи Channel4.com. Наставникът на "росонерите" има доста затруднения и през този сезон и се надява привличането на "Спайс бой" през януари да подсили отбора. "Ще бъде удоволствие да имам Бекъм тук. Той е голям играч и професионалист.", заяви трньора пред клубния уеб сайт. 'Щом ще е при нас четири месеца, ще може да играе в Серия А и в Европа.", завърши Крало Анчелоти.

Отборът на Милан събира звезден отбор след привличането на Роналдоньо, Шевченко и Бекъм. В отбора е и Кака, което е предпоставка за добри резултати.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки