Пиронкова: Важното е да се представя добре на Australian Open

За мен това беше една успешна година. Записах най-доброто си постижение до момента - влязох в топ 40 на света. Изиграх няколко доста добри турнира, затова няма как да не съм доволна.Това заяви най-добрата българска тениситка в момента, Цветана Пиронкова, която допълни, че една от целите й в началото на годината е била да влезе в топ 50.

Пиронкова: Важното е да се представя добре на Australian Open
За мен това беше една  успешна година. Записах най-доброто си постижение до момента -  влязох в топ 40 на света. Изиграх няколко доста добри турнира, затова няма как да не съм доволна.Това заяви най-добрата българска тениситка в момента, Цветана Пиронкова, която допълни, че една от целите й в началото на годината е била да влезе в топ 50.

„Винаги съм се стремила да се развивам, затова целта ми догодина ще е първо да запазя досегашните си позиции и ако е възможно, да мина и по-напред. Тази цел не е невъзможна, но изисква много труд, постоянство и опит. Трябва да се изиграят много турнири, а оттам – ще видим, какво ще стане”, допълни ракета номер 1 сред българските тенисистки.

Тя сподели, че се чувства добре, няма травми за момента и тренира нормално. Относно предстоящото й участие на „Australian Open”, Пиронкова призна: „Нямам представа, докъде мога да стигна. Важното е да играя добре, а оттам, каквото стане”.

„Това ще ми е четвъртото посещение в  Мелбърн. Впечатленията ми от този град са много хубави, Австралия е много интересна страна. Вече свикнах с резките смени на часовите зони и се аклиматизирам доста бързо. Там се чувствам наистина добре”, добави тенисистката.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки