Станков: Успехът на Лудогорец далеч не е случаен, Домусчиев влага много (+АУДИО)

“Срещу Черноморец ни предстои труден и тежък двубой”, каза наставникът на “смърфовете”

Станков: Успехът на Лудогорец далеч не е случаен, Домусчиев влага много (+АУДИО)

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Станков каза, че се чувства горд от успеха на Лудогорец в Лига Европа и добави, че всеки българин трябва да изпитва такива чувства. Наставникът на “смърфовете” каза още, че успехът на “орлите” далеч не е случаен, а плод на много работа и постоянство. 
 

“Представянето на Лудогорец е супер. Всеки българин трябва да се гордее. От клуба инвестираха много, работиха много, привлякоха класни футболисти и всичко това е логично. Разбира се, късметът също е част от футбола, но без него не може. Те показаха, че имат огромно желание, въпреки че първо се опариха в Европа, но не се отчаяха. Локомотив също мечтае за такива успехи. Всеки мечтае, но мечтите са едно, а реалностите - друго”, коментирай той на пресконференцията преди двубоя от 25-ия кръг срещу Черноморец.


Станков отбеляза, че на “смърфовете” предстои труден и тежък двубой с бургаските “акули”. Той добави, че въпреки контузиите на ключови футболисти, отборът ще излезе достатъчно мотивиран за победа.


 “Много стойностен отбор, трябва да подходим с необходимия респект. Нашите проблеми са ясни с контузените. Но в крайна сметка имаме достатъчен брой футболисти. Очаква ни тежък двубой. Не е същото да си домакин в Любимец, въпреки че идват много фенове да ни подкрепят”.  


Старши треньорът на отбора допълни, че вече се чувства много по-спокоен и е радостен, че “черно-белите” са си извоювали място в първата седмица и ще играят плейофи. “Предстои ни много работа още, все пак не сме отбор, който се задоволява с малкото”.


“Спас Делев е готов, тренира нормално. Напълно готов е за срещите. Това е от малкото футболисти, които идват в добра форма в отбора. Той е много поливалентен футболист, имам много варианти с него. Може да играе и като чист нападател. В локомотив ще играе в атакуващата тройка, дали от ляво, дали от дясно, зависи от ситуацията”, каза още Станков.


ПЪЛЕН ЗАПИС НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА МОЖЕ ДА ЧУЕТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ ЗВУКОВ ФАЙЛ ТОЧНО ПОД СНИМКАТА!

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки