Левски пак ще се пробва за Неделев и Димитров

Нашименто и Тиам на линия за Черно море

Левски пак ще се пробва за Неделев и Димитров
След дербито с ЦСКА треньорът на Левски Петър Хубчев обяви, че клубът няма да прави повече трансфери на този етап и ще разчита на футболистите, с които разполага в момента.
 
До затварянето на трансферния прозорец остават броени дни и е малко вероятно на “Герена” да пристигне нов, макар да се говори, че клубът търси защитник и халф. В същото време обаче “Тема спорт” твърди, че “сините” не са се отказали от идеята да вземат Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив) през зимната пауза.
 
Лично Хубчев настоява за трансферирането на двамата футболисти на “канарчетата”. От Левски дори бяха постигнали споразумение с Ботев за тяхното привличане, но самите футболисти предпочетоха да останат под тепетата. Въпреки това “сините” ще направят още един опит да ги вземат в редиците си през зимната пауза.
 
През лятото Левски се подсили с осем нови футболисти. На “Герена” пристигнаха Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек, Дени Алар, Найджъл Робърта, Насиру Мохамед, Асен Чандъров и Здравко Димитров.
 
Междувременно стана ясно, че травмите, които имат Филипе Нашименто и Кали Тиам, не са толкова тежки. Те напуснаха принудително сблъсъка с ЦСКА, а отсъствието им от терена се усети. Халфовете играха срещу червените само на няколко тренировки, защото преди това лекуваха контузии.
 
В Левски са убедени, че те ще бъдат на разположение на Петър Хубчев за следващия шампионатен мач. На 15 септември, неделя, сините приемат Черно море. Мачът на „Герена" е от 20:15 часа.
 
В момента отборът е в почивка. Треньорът Петър Хубчев събира възпитаниците си в сряда на „Герена". От четвъртък до понеделник столичани ще са на лагер в Добринище и Банско.

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки