Бодуров разкри как Левски и ЦСКА могат да стигнат Лудогорец

"В националния отбор трябва да има хора със сърце, задължително с качества, и най-вече с характер"

Бодуров разкри как Левски и ЦСКА могат да стигнат Лудогорец

Бившият национал Николай Бодуров е без отбор, след като разтрогна договора си с иранския Естеглал. Защитникът, който в края на май, ще навърши 34 години, тренира самостоятелно в Благоевград в очакване на подновяване на сезона.
 
"Като повечето активни спортисти и на мен тази социална изолазия не ми се отразява добре. Свикнал съм цял живот да спортувам. Тренирам, доколкото мога, в домашни условия, тичам навън. Най-хубавото е, че прекарвам повече време със семейството си", заяви Бодуров пред БиТи Ви.
 
Той разкри, че често говори по телефона с приятели и колеги.
 
"Най-често се чувам със Занев, Манолев, Мицански и Пламен Николов. С Божинов също. Имах предложение от него за онлайн чат в инстаграм, но да си призная - не съм много по социалните мрежи. Коментираме предимно футбол, но обсъждаме и теми от политиката", добави бившият бранител на ЦСКА.
 
Бодуров призна, че много му се иска титлата в българското първенство да се решава на терена.
 
"Отдавна знаем, че в нашия футбол се говори за други фактори...като  съдийството. Иска ми се да вярвам , че и те са хора, и те грешат, но да не е умишлено. А хегемонията на Лудогорец не е случайна в последните 9 години. Организационно клубът от Разград е най-добре.
 
Левски и ЦСКА са свикнали винаги да са първи, но сега има трети отбор, който ги задушава и дразни. За да стигнат Лудогорец, другите трябва да вдигнат нивото си", категоричен е той.
 
Защитникът е готов да облече по всяко време националната фланелка. Според него мачове като предстоящия бараж с Унгария се взимат с характер.
 
"Винаги ще се радвам да съм част от националния отбор. Да съм там, да помагам с опит, с каквото мога. Само с млади, особено с нашия манталитет, няма как да стане. В националния отбор трябва да има хора със сърце, задължително с качества, и най-вече с характер. За съжаление на повечето млади футболисти самочувствието им е извън терена.
 
Преди 10 години имаше много уникални футболисти у нас. В момента са малко. Един от тях е Тодор Неделев. Няма футболист с повече качества от него. За световен мащаб. Но пък има други липси и си ги знае. Ако имаше всичко, щеше да е много по-напред", каза още Бодуров.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки