Без продължения на Англия-Нидерландия

"Трите лъва" са фаворит, но само на хартия

Без продължения на Англия-Нидерландия

Време е за полуфинал №2 на Евро 2024. Испания чака своя съперник в Берлин, след като се справи и с Франция по пътя към "Олимпийския стадион". 

Сега Англия и Нидерландия трябва да излъчат другия отбор, който ще спори за трофея.

На хартия "Трите лъва" са фаворит, а това показва и сайтът на Palms bet, даващ макар и леко предимство за отбора на Гарет Саутгейт. Евентуална победа за Хари Кейн и компания е с 35,2% възможност. До този момент Англия спечели само веднъж в редовното време и това бе още на старта при 1:0 над Сърбия.

Последваха две равенства в групата, успех над Словакия, но след продължения и друг такъв, но с дузпи срещу Швейцария. 

На свой ред Нидерландия се представя по-убедително, но влиза в срещата като аутсайдер. Palms bet дава 30,2% вероятност "лалетата" да спечелят в рамките на 90-те минути. Вярваме, че крайният победител ще бъде решен без нужда от продължения. 

А 51,3% е шансът двата тима да си разменят по едно попадение. Нидерландия преследва първи финал на голям форум от десетилетие, докато за Англия това ше бъде втори в рамките на 3 години след Евро 2020 (б.а проведе се през 2021-а заради КОВИД-19).

Очакванията ни са "Трите лъва" да спечелят, при това още в редовното време, време е за една по-убедителна победа на англичаните.