В Гърция: Олимпиакос няма да даде €6 млн. за Десподов

Спортният директор ще се изсмее на тази сума, твърдят комшиите

В Гърция: Олимпиакос няма да даде €6 млн. за Десподов

В Гърция не приемат сериозно твърденията в турските медии, че Олимпиакос е предложил 6 млн. евро за Десподов.

„Периодът на прехвърляне в много страни е завършен, в други е все още отворен. И в този контекст Олимпиакос винаги е в играта. Както бихте прочели по-рано, в Турция пишат за споразумение между Олимпиакос и Лудогорец за Десподов, на стойност 6 милиона евро.

Две неща. Първо, в Олимпиакос винаги са оценявали българското крило. И на мачовете помежду им, които нанесоха щетите (бел. ред. Лудогорец изхвърли гръцкия гранд в 3-тия кръг от пресявките на ШЛ). Той беше в трансферния списък и през миналия сезон. Към момента от Олимпиакос нито са потвърдили, нито са отрекли нищо за Десподов.

Едно обаче е сигурно. Ще се изсмее и Кордон (бел. ред спортният директор на Олимпиакос Антонио Кордон), като прочете за 6 милиона евро за Лудогорец. Не защото някой поставя под въпрос стойността на играча, но нека не забравяме, че договорът му изтича през следващата година“, пише „Спортал.гр“.

От медията допълват, че Кордон има умения да привлича качествени футболисти на приемливи цени.

От подписа на Десподов се интересуват още АЕК и ПАОК, като според информации от социалните медии Десподов дори е в Солун, къдено преговаря с черно-белия тим, класирал се за групите на Лигата на конференциите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки