Алекс Грозданов: Ние сме един от най-младите отбори

"Основният фокус на целия тим е работата. това важи и за мен", заяви волейболният национал

Алекс Грозданов: Ние сме един от най-младите отбори

Капитанът на българския национален отбор по волейбол за мъже Алекс Грозданов коментира поражението от Канада с 0:3 в Лигата на нациите и заяви, че се надява тимът да е по-спокоен в следващия си мач.

"Ирахме точка за точка и в трите гейма за разлика от миналия мач. Не ни стигнаха в някои моменти да обработим добре топката, но това е и заради опита, който ни липсва. Ние сме може би един от най-младите отбори", коментира Грозданов.

"Вижда се израстване след всеки мач борим се за всеки гейм, аз съм щастлив за това нещо. Надявам се в следващия мач да излезем още по-спокойни. Няма как да се играе толкова рисковано колкото в последните години. Лека полека успяваме да изпълняваме изисквания на треньора Бленджини, но трябва още време", каза още националът пред телевизия Max Sport 2.

Попитан за факта, че е капитан на България, Алекс Грознанов, отговори:

"Със сигурност за мен това е огромна чест, радвам се много. Но основният фокус на целия тим е работата и това важи и за мен. Всеки трябва да работи, да си помагаме един на друг в тежките моменти."

По повод следващия противник на българския тим - САЩ, Грозданов заяви: "Гледахме последните им два мача. Със сигурност ще се получи добър двубой. Те също са млад отбор като нас и вярвам, че ще се получи един от най-интересните мачове тук в Анталия."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки