Имаме много да връщаме на Лукойл-Нефтохимик, заяви мениджърът на Марек Юнион Ивкони

„На няколко пъти отборът от Бургас ни отстранява на полуфинал за титлата и тази година се надявам да не допуснем да ни бият”, коментира Найденов

Имаме много да връщаме на Лукойл-Нефтохимик, заяви мениджърът на Марек Юнион Ивкони
 Главният мениджър на Марек Юнион Ивкони Любомир Найденов заяви за радио ‘‘Фокус’’ - Пирин , че въпреки добрите отношения с Лукойл-Нефтохимик отборът от Дупница има много да връща на бургазлии. Двата отбора се изправят утре в дупнишката зала „Спортна” в мач от третия кръг на Суперлигата и очакванията на клубния началник са за победа.
„На няколко пъти отборът от Бургас ни отстранява на полуфинал за титлата и тази година се надявам да не допуснем да ни бият”, коментира Найденов.
В миналогодишното издание на полуфинал в Националната волейболна лига Лукойл–Нефтохимик победи Марек Юнион Ивкони в пети решаваш мач. Преди това двата отбора бяха спечелили домакинските си срещи и резултатът бе 2:2 победи. Двубоят утре в Дупница започва от 17.30 часа, а от ръководството на Марек Юнион Ивкони обявиха отново вход свободен.
След 8 победи в първенството и турнира „Чаландж къп” възпитаниците на треньора Виктор Карагьозов имат амбиции да продължат победната си серия.
Единственият отсъстващ за отбора от Дупница ще бъде посрещачът Бранимир Баев. Неговата контузия се оказа по-сериозна от очакванията на клубното ръководство и той няма да може да играе 6 месеца. В мача с Монтана Баев скъса мускул в коляното и това е причината за дългото му отсъствие от игралното поле.
Относно съперника в турнира „Чаландж къп” Еуфони (Ленник) главният мениджър на дупничани заяви, че шансовете за продължаване напред в турнира са 50/50. Според него е могло да се падне и по-силен, но и по-слаб съперник, така че жребият е приемлив.
В заключение Любомир Найденов каза, че в отбора на Марек Юнион Ивкони няма проблеми от финансово естество и това е един от малкото отбори в страната в които играчите получават навреме заработените от тях премии. Очаква се утре като титуляр за Лукойл–Нефтохимик да започне срещата Младен Младенов, който бе преотстъпен на отбора от Бургас, именно от Марек Юнион Ивкони.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки