Министър Глушков бе гост на премиерата на филма за ВК Левски – „История на бъдещето“

Министърът на младежта и спорта уважи премиерата на документалната лента

Министър Глушков бе гост на премиерата на филма за ВК Левски – „История на бъдещето“

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков присъства на премиерата на документалния филм „История на бъдещето“, посветен на най-новата история на волейболен клуб „Левски София“. Лентата на продуцента Иван Петров разказва за срещата на Владимир Николов през 2016 г. с предприемачите и големи фенове на волейбола Давид Давидов и Атанас Гаров и за изминатия от тях път към най-високите цели до изграждането на най-добрата школа в Европа.

Видео разказът насочва вниманието към връзката между спорта и образованието и обръща внимание на инициативите, които клубът развива – от срещите с големи български шампиони, през разнообразните обучения, целящи да обогатят мирогледа на момчетата и момичетата от школата до изграждане  на връзки с елитни университети в САЩ и с водещи професионални волейболни клубове на Стария континент.

По време на събитието бе даден старт на дарителската програма „Съмишленик“ за новия сезон, а присъстващите имаха възможност да се срещнат с шампионите от мъжкия тим, отборa на жените, спечелил бронзовия медал в първенството, както и с шампионите на бъдещето – момчетата и момичетата от школата на „Левски“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки