Босът на Спартак (Варна): На 99% нещата са ясни, ще гоним Топ 6 в елита

Той отново бе доста колоритен пред медиите

Босът на Спартак (Варна): На 99% нещата са ясни, ще гоним Топ 6 в елита

Президентът на Спартак Варна Павлин Николов коментира победата с 1:0 срещу Монтана. С нея „соколите“ почти сигурно ще спечелят промоция и ще се завърнат в елита. Според Николов целта на отбора трябва да е топ 6 в efbet Лига, а за целта ще има мащабна селекция с минимум 7-8 играчи.

„Доволен съм. Много важна победа. Трудна  беше, защото бяха бетон отвсякъде. 5-4-1. Това им беше тяхната тактика. Съвсем нормално. Не беше мач за публиката, но победата си е победа. Работим по селекцията. Естествено, че искам влизане в елита като първи. Аз съм максималист човек“, каза Николов.

„На 99% вече нещата са ясни. Аз им казах на момчетата, че ако не влязат ще ги разстрелям, а те отговориха, че ще се обесят. Добър е екипът, помощниците са добри. Има добър колектив в съблекалнята, но ще трябва да се работи“, продължи той в шеговит тон.

„Не искам да казвам колко футболисти може да очаквате. Под 7-8 човека обаче няма как. Работим, работим. И на полусезона взехме един-двама човека. Имаме набелязани хора, но крачка по крачка, вече трябва по-бърза крачка. Гледали сме доста неща. Имаме разговори“.

„Тези грешки няма да ги правим както тогава. Те бяха грешки на растежа. Първата шестица си я поставяме като цел. Нямам друга цел. Сериозни са амбициите. Смятам, че с постоянна работа и правилната селекция нещата могат да се постигнат. Имаме си ги нещата, просто трябва да се работи“, каза още Николов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки