Планът на Тити за Левски: 500 хиляди фена да дадат по 10 лева на година /корекция/

"Много от тези, които сега плюят по Батков, го целуваха във Верона по мустаците", каза Папазов

Планът на Тити за Левски: 500 хиляди фена да дадат по 10 лева на година /корекция/
На пресконференцията на фондация „100 години Левски” Тити Папазов сподели, че иска голяма част от феновете да участват в управлението на своя отбор. Той начерта план за бъдещето на клуба. За целта е необходимо 500 хиляди души да дадат по 1 лев годишно, за да може да се гарантира бюджетът, необходим за издръжката му.
 
„Само 10 лева на година, което прави по 83 стотинки на месец. Ако ти наистина обичаш Левски, да съберем 5 милиона. Да му кажем: ‘Ние г-н Батков сме милиони, ние можем да помогнем на нашия любим клуб с 5 милиона’. Обаче искаме да участваме ние, между нас има супер адвокат юрист, има супер мениджър, ще има професори и наркомани, сигурно има и цигани, но Левски е навсякъде, защото е най-обичаното нещо. Трябва да пазим всеки един фен независимо от неговия интелект. Всеки един фен е потенциал за тази огромна мащабна маса. Този юбилей е нашето воле, да я спрем и да я изиграем. Само че без топка не става, а топката са тези 42 хиляди, които чакаме на стадиона”, каза Папазов.
 
„Тогава ще бъдем по-малко взискателни към собственика, защото ще има наш представител в управлението. Ще се сърдим на нашия представител. За да се случи това нещо, трябва да повярваме. Едва ли има нещо, което да калкулира повече вяра от Левски. Левски боледува, той никога не може да бъде болен. Аз съм убеден, че ако докажем лоялност, коректност и прозрачност на този юбилей в това, в което всички се съмняват, в нашето уродливо и крадливо ежедневие, ще успеем и по-нататък.”
 
"Кажете ми господа, толкова ли е трудно да си вземете телефона и да изпратите един SMS. Толкова ли е трудно да изпратите 1 лев и тоя Тити Папазов да ви излъже. Ами, ако случайно, този не е лъжец и помогнете. Знаете ли, че на 24 май сутринта всеки фен като се събуди ще бъде по-щастлив, отколкото след онзи гол на Мечо във Верона. За да може отборът на народа да се управлява от народа ми трябват тези 500 хиляди, които ще дадат по 1 лев. Сигурно този 1 лев им е сутрешната закуска, но те имат сърце като моето - за Левски. Онези, богатите ги има, те ще помогнат, но на мен ми трябва тези, които ще дадат по 1 лев.”
 
Ексцентричният баскетболен специалист каза още, че всички са целували Тодор Батков по мустаците във Верона, където Левски си проправи път към групите на Шампионската лига през 2006 г.
 
„Мога да ви кажа, че всички целуваха Батков по мустаците. Много от тези, които сега плюят по Батков сега, го целуваха във Верона по мустаците. Затова човек не трябва да има къса памет. Сега гледат по камерите тоя па ревльо и клоун, но имам сърце за целия български народ. Няма съвършени хора, дами и господа, и сигурно ще бъде хаотично. Няма сценарии, но има любов, това е истинското. Може би до 23-ти 10 пъти ще сменим сценария. Милена се видя в чудо. Може да не съм Хачо Бояджиев, но ще направим по-голям празник. Защото това е нашият рожден ден.”
 
Що се отнася до Иво Тонев, Папазов призна: „Аз бях един от тези, които критикуваха Иво Тонев и не ме е срам да го кажа. Иво Тонев обаче излезе и се защити. Но трябва да му помогнем да го реши. Защото човек, когато е направил грешка за добро, трябва да го подкрепим. Той дойде със сърцето си и начерта планове. Рано или късно тук ще има стадион.”

    

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки