Венци Стефанов: Може да върнем отстранените

"Же­ланието ми е да видя тим, който да играе хубав и ат­рактивен футбол, да се бо­ри на терена", каза още босът на Славия

Венци Стефанов: Може да върнем отстранените

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не от­хвърли възможността Галин Иванов, Радослав Димитров и Чавдар Янков да получат втори шанс. Тримата бяха отстранени и не започнаха подготовка за новия сезон. В момента бившите нацио­нали опитват да си наме­рят нови отбори. Интерес към десния бек с прякор Ме­си проявява Левски. Поне на този етап обаче Венци Сте­фанов заяви, че не са водени конкретни преговори със си­ните.

"Ради и Галин продъл­жават да са в трансферна­та листа. Търсим им отбо­ри. Досега от Левски не са ми се обаждали да говорим за Димитров. Като звън­нат, ще им кажа каква е це­ната му. Но трябва да си оторизират човек да прего­варя, за да можем да седнем като бели хора на масата. Положението с Галин Ива­нов е такова, че засега към него няма интерес от нито един клуб. Чавдар Янков съ­що продължава да си търси отбор. Възможно е, ако не си намерят къде да играят, да се върнат при нас. Отно­сно нашата селекция - ще вземем още две момчета. Това са Бургзорг от Лудогорец и Жозе Ембало от АЕЛ Лимасол. С тях трябва да приключим. Надявам се най-много до седмица да дойдат. Разбира се, винаги мо­же да изскочи нещо добро, което да вземем", обясни Стефанов пред "Тема Спорт".

Той добави, че бели­те стягат силен отбор. "Не искам да говоря за цели. Же­ланието ми е да видя тим, който да играе хубав и ат­рактивен футбол, да се бо­ри на терена. След като сме направили такава селекция, значи гласуваме доверие на Радуканов. Надявам се да по­стигнем успех", каза босът.

Той коментира и проекта за нов стадион в "Овча ку­пел" и очакваното започва­не на строителство. "Всич­ко върви по план. Има тех­нологични процедури, кои­то трябва да преминат, за да бъде започната същин­ската част. Поне още някол­ко месеца ще текат под­готвителни работи. Щом приключим с тях, вече ще може да дадем ход на проек­та и да започнем да стро­им", завърши Стефанов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки