Сензациите в пресата: Херо почва в Левски от понеделник

И още: Бутат Спас Делев към Левски, Ботев отказа 300 000 евро от Стяуа за Хамза, иска 500

Сензациите в пресата: Херо почва в Левски от понеделник
Сензациите в родната спортна преса на 8 август, петък, 2014 година:

24 часа: Димитър Димитров до Гонзо от понеделник

Херо и Гонзо започват тандемната си работа в 100-годишния Левски от понеделник. Димитър Димитров склони да ра­боти с Георги Иванов на „Герена", пише „24 часа”.

Спортният директор на „сините" бе обвинен в окупиране на властта, след като уволни Пепе Мурсия и сам стана стар­ши треньор. Но веднага опроверга подозренията, че иска да е сами абсолютен властелин. Направи бърза офанзи­ва за връщането на Хе­ро, който така или иначе беше втори вариант за треньор още от лятото след Мъри Стоилов.

Дори и собственикът на Левски Тодор Батков замина за Бургас и говори с Димитър Дими­тров. Този път резулта­тът бе положителен.

Самият Херо за първи път започна да признава официално за завръща­нето си на „Герена".

Меридиан мач: Бутат Спас Делев към Левски
 
Мениджър се е опитал да набута на Левски нападателя Спас Делев. Бив­шият футболист на ЦСКА е бил предло­жен за без пари на „сините". Шефовете на „Герена" обаче моментално са отхвърлили тази въз­можност, като дори не се поинтересува­ли от финансовите параметри по еве­нтуална сделка.

Явно останалият без отбор Спаско е бил предложен на няколко отбора от „А" група, сред кои­то е и Левски.

Иначе мениджъ­рът на „сините" Георги Иванов об­яви официално, че клубът няма да привлича нови попълнения до края на годината. На „Ге­рена" беше напра­вена мащабна се­лекция по време на лятната пауза, след като клубът пък бе­ше напуснат от 12 футболисти.

Очаква се Левски да бъде подсилен с двама или трима нови по време на паузата между сезоните.

Тема спорт: „Канарчетата” отказали 300 хил. евро от Стяуа за Хамза, искат 500

Ботев (Пд) е отрязал първия опит на Стяуа да привлече звездата Юнес Хамза. В Румъ­ния твърдят, че за тунизиеца са предложени 300 хил. евро, но „жьлто-черните” са вдигна­ли мизата на половин милион.

"Хамза е инвестиция, коя­то си заслужава. Каквото и ще да се прави, до Нова годи­на той трябва да остане и да се развива, ако до 31 август не получим офертата, която да ни задоволява финансово. Той ни е най-скъпият футбо­лист", каза Вили Вуцов.

Другият нападател Феребори Доре пък е желан от ЧФР Клуж. В момента обаче не е ясно къде се намира конгоанець, тъй като още не се е върнал от лагера на национал­ния отбор на родината си. Ву­цов призна, че Доре ще бъде глобен, защото не вдига те­лефона си.

Пробите на двамата чуж­денци - литовския опорен халф Артюрас Зулпа и френс­кото крило Жан-Браян Букака, приключват утре. Тогава Ву­цов ще обяви дали ще ги задържи. Вероятността то­ва да се случи обаче не е голя­ма. 

Тема спорт: Литекс реже Вили Вуцов за тримата пожелани

Ръководството на Ли­текс е отрязало засега ме­раците на старши треньо­ра на Ботев Велислав Вуцов да се подсили с млади играчи от ловчанлии.

Преди седмица настав­никът на канарчетата обя­ви, че е разговарял лично с Гриша Ганчев за трима фут­болисти. Става въпрос за Ангел Здравчев, Емил Грозев и Кирил Десподов. Първите са част от дубъла на оран­жевите. На този етап оба­че от Литекс не са склонни да дават на Ботев въпрос­ните играчи, а да разчитат на тях.

Почти сигурно пък крило­то Момчил Цветанов ще остане на пейката и за ут­решния мач с „канарчетата”. Той не игра в последния дву­бой с Берое, а после подсили тима до 21 години на лов­чанлии.

Мижав интерес към ЦСКА - Левски

Билети продължава да има и за четирите сектора

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки