Вили Вуцов: Няма файда от романтичен футбол

"Алекс Колев получава втора поредна контузия, Чунчуков е попаднал в дупка, разчитаме на Иван Цветков и на опита му"

Вили Вуцов: Няма файда от романтичен футбол

"Изводите си ги правим след ден два. Аз лично някои неща си ги знам отсега. Огънахме се, искаме да играем романтичен футбол, да бъдем технични, да играем красиво. Футбола е прагматичен обаче", заяви треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов след загубата с 0:3 от Славия.

"Нелогичен завършек на мача, като резултат. Нашият отбор имаше по-добри показатели, макар че те не са важни във футбола, а резултатът. Допуснахме идентични грешки от миналата седмица, когато играхме срещу Левски. Не можем да се срамуваме от играта си. Преди почивката имахме повече положения, но винаги съм казвал, че най-трудното е да вкараш топката във вратата.  Днес картинката бе в наша полза, но файда няма. Най-сложното е да вкараш, пропиляхме 5-6 сериозни положения. Много елементарни грешки при втория и третия гол. Две тежки загуби, надявам се в сряда, когато ни предстои един много тежък мач (с Локомотив Пловдив за купата), да постигнем победа", каза още Вили Вуцов след мача.

"Не мога да кажа какво е състоянието на Александър Колев, отиде на ЯМР(ядрено магнитен резонанс), оказа се че е тежко усукване на коляното, надявам се да не е тежка контузия. Засега не мога да кажа нищо."

"Трябва да се опитаме двата мача до края от първия дял да вземем максимален брой точки. Не сме изостанали толкова от 6-ото място, ще се борим докрай. Нямам основание да кажа, че сме играли днес зле. Не съм съгласен че сме играли добре само 20 минути . Най-лесното е има статистики. Гарантирам ви, че 2-ото полувреме владеехме повече топката, имахме ситуации, които не ги изиграхме както трябва и хитър отбор като Славия се възползва от наши грешки. 70 % от времето през второто полувреме бяха прибрани в тяхното поле. Владеехме инициативата.  Трябва да работим, работим, работим - друга рецепта няма."

"Алекс Колев получава втора поредна контузия, Чунчуков е попаднал в дупка, разчитаме на Иван Цветков и на опита му."

"Трябва да подобрим много неща, центрирания извеждащо подавания. Момчил Цветанов трябваше днес да реализира 3-4 гола. Който иска да ме съди, аз мисля, че ние играем по-добре от началото на сезона. Имаме и лоши мачове, днес не играхме обаче лошо.Най-важното е да запазим психиката на нашите футболисти. Мен ме нападнаха – уволняват ме, пише се, че махаме играчи. Няколко ваши колеги срещу 100лв пишат чудеса", заяви в типичния си стил треньорът на "канарчетата".
 

Ботев (Пд) уреди защитник след 4 месеца мъки

Диабате ще може да играе от новия сезон

Ботев (Пловдив) с голяма изненада за феновете си

Привърениците ще могат да се снимат с купата

Балтанов с бенефис за Ботев (Пд), става помощник-треньор

Елате на стадиона в понеделник, зоват от клуба

Попето: Ботев ще бъде последният клуб в кариерата ми

Капитанът на "канарчетата" даде обширно интервю

Героят за Ботев Пд със силни думи за треньора си

Керкез е най-доброто нещо, което се е случвало за тези 3 години

Край! Свършиха билетите за Ботев - ЦСКА

Пълен стадион за днешния реванш в Пловдив

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки