Гимнастичка стана "Мис Студентка България 2014" (СНИМКИ)

Биляна Проданова ще ни представя на световния финал World Miss University

Гимнастичка стана "Мис Студентка България 2014" (СНИМКИ)
23-годишна гимнастичка стана "Мис Студентка България 2014" в навечерието на 8 декември. Това е софиянката Биляна Проданова, избрана между 16 претендентки. Победата на софиянката всъщност е непосредствено преди рождения й ден този петък, когато младата дама ще навърши 23.

"Аз съм човек спортист и обичам да се състезавам и да съм първа", заяви амбициозната девойка. Преди два месеца тя завърши в НСА за треньор по художествена гимнастика. В момента има следдипломна квалификация спортна журналистика, която е изучила и й остават да вземе няколко изпита. Същевременно е записала и магистратура в НБУ - Организационна и социална  психология.

"Не мисля, че един конкурс може да бъде най-важното нещо. Много повъррхностно ми звучи, но разбира се, не го умаловажавам. Чувствах се много специална тази вечер и определено изявата ме зареди с много положителни емоции", каза още Проданова след конкурса.

След тази победа тя ще представи страната ни и на световния финал World Miss University  догодина. Правата за България държи продуцента Страхил Гановски.

Биляна има доста сериозни постижения в художествената гимнастика - над 100 медала от състезания в цял свят. Тя е откритие на треньорката Светослва Калоянова, която и до ден днешен е с нея. Зад гърба си има десетки отличия, като е била републиканска и балканска шампионка по художествена гимнастика. Сребърен и бронзов медал взима от Европейско първенство, също така има 2 сребърни медала от Световна купа във Франция. Печели и 6-то място на Световни игри в Тайван, има и първи места в Бразилия, ЮАР, Норвегия, Белгия и още много други. Седмица преди световно първенство в Япония претърпява серизона контузия и това слага край на кариерата ѝ като състезател. В момента е треньор на деца в клуб ЦСКА.
Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки