Херо, твоята планета е на страхливците!

Стойчо Стоев ще докаже, че проблемът е бил в Димитров, а не в Гонзо или Батков

Херо, твоята планета е на страхливците!
„С Гонзо сме от раз­лични планети." С тези думи Димитър Димит­ров се опита най-кратко да обясни защо в край­на сметка не пое Лев­ски. И е абсолютно прав, защото двамата наистина са от различни планети. Планетата на Димитър Димитров е на страхливците. Това е и истинското обяснение защо в момента Херо не е на „Герена".

За съжаление на всички фенове, които години наред засвидетелства­ха уважение и любов към Херо, той не успя да се държи достойно дори в заключителната за темата прескон­ференция. Вместо да излезе и да ка­же кратко, ясно и просто - в тази си­туация ще се проваля и затова е по-добре да не идвам, той започна да се обяснява като девица. Защо за Пепе Мурсия можело да се гонят иг­рачи, а за него - не? Защото през лятото на „Герена" свиваха бюджета и гонеха всеки с по-голяма заплата. После логично все някакви футбо­листи трябваше да играят и затова бе направена селекция, която стру­ваше нула лева. Сега Херо иска да му доведат 10 футболисти. Това е всичко друго, но не и отговорна към Левски позиция. Защото, ако сега Батков вземе играчите, които иска Херо, през май клубът като такъв може и да го няма.

Много нагло прозвуча и обидата на Херо, че Гонзо не му бил вдигал телефона. А защо не спомена, че преди това Георги Иванов кръстоса няколко пъти България, за да увеща­ва Димитров да стане треньор? А бургазлията се държа най-малко ка­то Моуриньо, поставяйки условия.

Херо излъга по най-недостоен на­чин Левски. Защото, когато прие да стане треньор през август, вече бе ясно, че финансовата ситуация е много тежка. Очевидно Димитров изобщо не е имал намерение да ид­ва, а се е надявал на тайнствено чу­до, което да оправи финансовото със­тояние на клуба и той да дойде на бял кон, засипан с пачки за трансфери и заплати. Ако още тогава Димит­ров бе казал мъжки, че при тези ус­ловия няма да дойде, досега на „Ге­рена" щяха да са си намерили тре­ньор, да е ясно какво се прави като селекция и подготовка.

Последната глупост, която Херо сътвори, бе публичният пуч, който нанесе по селекцията в Левски. А нали, ако беше станал треньор, ще­ше да му се наложи да работи с по­не 60% от сегашните футболисти. С какви очи щеше да ги погледне, след като публично ги е унизил като нека­дърници.

Най-хубавото за Левски е, че ма­кар и малко късно, темата „Херо" е затворена и се гледа напред. А в бъдещето се задава Стойчо Стоев. Тре­ньор, който с малкото си публични изяви подсказва, че му се работи на „Герена". А това да имаш желание амбиция е първото и най-важно нещо. Когато те кани Левски, нямаш право да мислиш, да увърташ и мънкаш, както го правеше Илиан Илиев. Камо ли, както го прaви Хepo - цели 4 месеца и половина. Ако преговорите със Стойчо приключат успешно, ще се види едно -проблемът последно време е бил в претенциите и страха на бургаския спец, а не Гонзо или Батков.

Стефан ДАЧЕВ, "Меридиан мач"
Днес е паметен ден за световния баскетбол

Майкъл Джордан спира със спорта на 16 април 2003 г.

Левски - Напук на всичко!

Пропадането на "сините" продължава, но всичко е точно

И школата на Левски е кръгла нула!

На „Герена“ не могат да се съвземат, след като бившия шеф Йончо Арсов отнесе ценната флашка

Бандата на невинните

На "Герена" няма нито един отговорен за резултатите и дълговете

Футболна еуфория завладява Добрич

Добруджа играе най-важния си мач от 21 години насам

Ще изхвърлят ли съдиите Черно море от тройката

Отношение по темата взеха треньорът Илиев и капитанът Димов

Непостоянството на Костов

Треньорът затвърди стара слабост

Всички червени картони на Роналдо през годините

Португалецът с грозна проява в Саудитска Арабия

Левски отново е тъжна картинка!

"Сините" вече не са опонент на Лудогорец и ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки