Ивелин Попов пред сензационен трансфер в Чезена

Българинът: За мен би било чест да играя за Чезена

Ивелин Попов пред сензационен трансфер в Чезена

Българският национал Ивелин Попов е пред сензационен трансфер в италианския Чезена. Това разкрива в свой ексклузивен материал електронното издание Calcioline.com.

Сайтът цитира и мнение на българина, който бил засечен на местна земя (вероятно с приятелката си Елена Паришева).

„Наистина харесвам Италия и за мен би било чест да играя за Чезена. В момента обаче не мога да кажа нищо, тъй като имам още четири години контракт с Газиантепспор, но съм готов да преговарям с италианския тим“, казва Ивелин Попов.

Според изданието в Чезена търсели заместници на напусналия вече Емануеле Джакерини и Луис Хименес и Попов се явявал идеална цел.

„Смята се, че Ивелин Попов е един от най-уважаваните и известни играчи в България. Попов бе героят на България от мача с Черна гора", пише още в материала си електронното издание.

Заглавието на статията пък е „Попов в Чезена, харесва му в Италия“.

в През последния сезон отборът от малкото стохилядно градче от Северна Италия завърши на 15-о място в Серия А, с две позиции над чертата на изпадащите. Тимът направи скок само за две години, спечелвайки баражите в третия и втория ешелон на Апенините, за да стигне до третото си в историята участие в елита.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки