Благой Наков и Петьо Динков почнаха с Банско

От вчера тренировки с отбора на Банско започнаха Благой Наков и Петьо Динков, които идват от неполучия лиценз за професионалния футбол Вихрен (Сандански), предаде кореспондентът на Novsport.com.

Благой Наков и Петьо Динков почнаха с Банско

От вчера тренировки с отбора на Банско започнаха Благой Наков и Петьо Динков, които идват от неполучия лиценз за професионалния футбол Вихрен (Сандански), предаде кореспондентът на Novsport.com. Двамата ще преговарят днес с изпълнителния директор Красимир Горанов за договори.

 
Първа тренировка с отбора направи и трансферният удар в тима Шави Гонсалес Осо, който идва от Барселона.
 
Вчера тренировката на Банско проведе помощникът на Воин Войнов Валентин Лазаров и впечатлението му от каталунеца е много добро.
 
По думите на Лазаров Гонсалес е научен футболист, добре се пласира, но просто изостава в подготовката. Тренировки с отбора провежда и Александър Балездров, който наскоро бе на проби в Монтана, но не хвана окото на Стефан Грозданов.
 
Утре той и другите нови ще вземат участие в контролата срещу Малеш от 18.00 часа в Банско.
 
Вчера старши треньорът на Банско Воин Войнов отсъстваше от тренировката заради демонстративния мач между ветераните на Локо (Сф) и отбора на Бойко Борисов и приятели в памет на Атанас Михайлов.
 
Днес наставникът ще поеме отново функциите си и ще води тренировъчното занимание на тима от планинския град.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки